Кириленко Руся

Ого! Cabaret Premiere у продажі !

Ого! Cabaret Premiere у продажі !

Мої любі, хочу з вами поділитись своїм відкриттям! Вперше в житті я знайшла для себе ідеальну туш. Вона з першого нанесення робить ВАУ ефект, достатньо декількох рухів і мої вії ідеальні!

Ого! Cabaret Premiere у продажі !

✓ Надає 3D ефект ✓ Гіпоалергенна ✓ Стійка

Cherel Cabaret Premiere — туш зі сценічним ефектом, створена для того, щоб надати вашим віям неймовірний об'єм і виразність. Має покращену формулу, яка містить натуральні воски, парафін та вітамінний комплекс, вражає своїм підвищеним ефектом об'єму та подовження вій а також забезпечує тривале покриття без осипання та розмазування. Унікальна щіточка з технологією SANDWICH дозволяє ідеально наносити туш, рівномірно покриваючи кожну вію та підкреслить їхню довжину та густоту. З Cherel Cabaret Premiere ваш погляд завжди буде на висоті.

Туш Кабарет Прем'єр також вирізняється своєю продуманою упаковкою, яка запобігає висиханню продукту протягом тривалого часу. Завдяки спеціально розробленій герметичній кришці та матеріалам, упаковка зберігає свіжість туші, забезпечуючи її ідеальну консистенцію з першого до останнього використання. Це означає, що ваш макіяж завжди буде виглядати бездоганно, незалежно від того, скільки часу пройшло з моменту відкриття туші.

Склад: Water (Aqua), Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Polybutene, Glyceryl Stearate, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Propylparaben, Methylparaben, CI 77499

Спосіб застосування: Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, погойдуючи щіточкою і проводячи нею угору вздовж вій. Дайте туші можливість висохнути.
Для створення сценічного об'єму, нанесіть туш у кілька шарів.

Кириленко Руся
0
0