saybeautyk

Joko Blend | Vanilla Blossom

Joko Blend | Vanilla Blossom

Сьогодні розповідаю про лосьйон, що ідеально підійде в пару до гелю з однойменною назвою 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/51119/

Цей лосьйон здатен подарувати легке і не обтяжливе зволоження та подовжити аромат Vanilla Blossom на тілі 🩷 а після того, як ви його спробуєте, то ви однозначно не захочете розставатися з цим запахом!

Лосьйон представлений у зручній пляшці такої ж форми, як і гель для душу, але в даному випадку тут присутній дозатор.

Обожнюю, коли є дозатор - це зручно і функціонально 👌🏻

Обʼєм лосьйону складає 250 мл.

Текстура приємна - вона легка і це дійсно лосьйон.

Засіб доволі водянистий, як на мене, завдяки чому швидко вбирається у шкіру і є економним у використанні.

Мені, наприклад, потрібен один натиск дозатору для того, щоб намастити повністю всю ногу і один натиск дозатора на обидві руки.

Аромат - розкішний.

Легкий, ніжний і пряний водночас.

Для мене це, знову ж таки, не ванілька і кокосик - мій ніс тут чує зовсім іншу історію) для мене це більше палений цукор і карамель - чесно кажучи, мені дуже нагадує аромат Baccarat Rouge 540, але без ноти йоду і шафрану. Більш легкий, солодкий запах.

Лосьйон дає легке, але при цьому відчутне зволоження.

Як на мене, то живлення - це історія не про цей засіб, тут саме зволоження, як ковток води 💦

У складі тут присутні каприлові тригліцериди,олія кокоса в якості жирної складової, також пантенол для відновлення шкіри, ну і екстракти квітів тіаре та орхідеї (вони дають антиоксидантний захист, глибоко зволожують і підтримують еластичність шкіри).

Загалом даний лосьйон по аромату став моїм фаворитом 💕

Саме він найбільше запав мені в душу і, здавалося б, з трьох видів саме ця піраміда найбільш проста і «легковажна», проте на ділі вона здається більш багатогранною і красивою.