anya_kozachenkoo

Мої олівці для брів

Мої олівці для брів

Вже декілька років я оформлюю брови за допомогою тонких олівців - мікроматиків. І продовжуючи тему олівців, сьогодні хочу поділитися з вами своїми актуальними олівчиками (завтра буде допис про контурні олівці для губ) . Тут і більш дорогі, і бюджетні олівці.

P. S. Нажаль на фото всі відтінки виглядають більш теплішими, ніж в житті.

Це мініатюра 0,02 грами, виготовлено в Кореї. Це єдиний олівець форма якого плоска, продовгувати, всі інші тоненькі. Так як це мініатюра, то щіточки немає. Відтінок Dark brunette, це нейтрально-коричневий відтінок, під мої брови підходить добре. Стійкий, м'який, доволі легко ним фарбувати. Форма зручна. Закінчується швидко. Повнорозмір купувати не буду.

Повнорозмірний олівець, виготовлений в Японії. Відтінок 7 Black brown. Щіточка м'яка, легко розтушовує олівець. Грифель дуже тоненький, найтонший, який я маю, потрібно трошки відкручувати, щоб не зламався. Відтінок темно-коричневий, мені підходить чудово. Дуже подобається його дизайн. При нагоді повторю. Мені дуже сподобався, зручний, стійкий.

Повнорозмірний олівець 0,07 грам, виготовлений в Кореї. Відтінок Dark brunette. Щіточка тонка, м'яка, добре тушує відтінок. Відтінок теплий, коричневий підходить добре. Грифель вже товстіший, але зручний. Грифель м' який, легко і добре малює. Дуже класний олівець, стійкий.

Повнорозмірний олівець 0,05 грам, виготовлений в Китаї. Відтінок Gray. Це найтемніший відтінок, графітовий, мені він затемний, але іноді використовую. Щіточка м'яка, приємна. Грифель доволі твердий, але малює чітко. Дуже гарний матовий бежевий відтінок упаковки. Якби не відтінок, то був би моїм улюбленцем.

Об'єм 0,12 грам, виготовлений в Китаї. Відтінок 104. Один з улюблених олівчиків для брів. Щіточка тут більш жорстка, але добре вичісує з брів лишнє. Грифель твердий, але малює легко, не дряпає шкіру. Відтінок коричневий, найтемніший в колекції, мені підходить чудово. Ціна просто супер, буду повторювати і надалі.

Нажаль всі написи стерлися, але думаю, що об'єм та країна виготовлення така сама як і в LN Pro. Зараз в мене відтінок 402, але мій улюблений 401 (він прохолодніший). За всіма характеристиками це такий самий олівець як і LN Pro, але трохи жорсткіший. Відтінок доволі теплий, більше такий брати не буду, але 401 буду повторювати.