Найкращі пензлі для макіяж у
Pastel пензлі та моя величезна колекція
В моій коллекції пензлі від Pastel з 1 по 6 номер. Це круті синтетичні довговічні пензлі для мейкапу. Ідеально виконують свої функції, чудово миються, швидко сохнуть, не лізуть! І це все за бюджет бюджетний.
Огляд на інші пензлі тут https://club.makeup.com.ua/post/45091/ Тут навіть є спркусливе відео пензликів) без покупки не підете ))
Зараз я добрала собі основні (1 для пудри, 2 для тонального) на заміну своїм старим інших брендів. Так, це факт, я вже не задумуюсь та вибором першого порядку є лише Pastel.
Номер 1
01 Powder — ідеальний пензель для нанесення пудри! Він забезпечує рівне і невагоме покриття, дозволяючи легко контролювати кількість продукту. М'який і пухнастий ворс приємний на дотик, а завдяки щільному закріпленню він не пушиться і зберігає свою форму навіть після тривалого використання.
Пензель чудово підходить для розсипчастих, твердих і сухих текстур, набираючи оптимальну кількість пудри. Він поступово розподіляє засіб, не створюючи ефекту "маски" на обличчі, що робить його ідеальним як для домашнього, так і для професійного використання.
Ергономічна ручка зручна у використанні, пензель не ковзає в руці, і має стильний дизайн. Ще один великий плюс — його легко очистити, а він швидко висихає, не втрачаючи своєї м'якості. Рекомендую всім, хто шукає якісний пензель для пудри!
Номер 2
Пензлик для тональних основ!
Підходить для будь-якого типу шкіри, ідеально працює з різними текстурами — від рідких до кремових. Чудово маскує всі нерівності та недосконалості, а також підходить для контурування обличчя.
Щільний ворс якісно закріплений, пензель розподіляє засіб рівномірно, не залишаючи смуг чи різких переходів. Завдяки йому тон лягає тонким шаром, допомагаючи досягти природного ідеального відтінку.
Коментарі (0)