Як Sister's Aroma закохав мене у себе одним продуктом

Як Sister's Aroma закохав мене у себе одним продуктом

Це було кохання з першого погляду. Лаконічна упаковка, яка приховує в собі справжній скарб, одразу вразила мене, а вже потім гель здивував повністю натуральним складом. Попадання прямо у серденько! У ньому лише натуральні компоненті і біорозкладні інгредіенти, що сподобається людям, які «за» збереження навколишнього середовища.

В складі є молочна кислота, алантоін, екстракт солодки, інулін та альфа-глюкан, які дуже добре відчуваються під час використання, адже вони прекрасно нейтралізують зуд та сухість. Також в компонентах можна знайти натуральні ПАРи з цукрової тростини, які гарантуют максимальний комфорт під час користування.

Почнемо з самого головного, що точно вражає з перших секунд використання - запах.

Це просто витвір мистецтва. Нагадує чуттєвий унісекс-аромат, але більше для чоловіків. Притягує увагу саме якоюсь бархатистістю, наче огортає в м'яке полотно. Жінкам, які полюбляють глибокі, вражаючі та більш грубі аромати, точно сподобається! Тримається на шкірі добре і довго.

Гелева, але не рідка і не занадто густа. Саме те, що потрібно. Ні однієї краплі не втратите, бо він закріплюється на шкірі і не розпливається, тому дуже економно витрачається. Піниться не сильно, що теж дуже добре, бо це означає, що у складі немає шкідливих ПАР. На фото ви можете побачити, наскільки він добре тримається і не розтікається. Піни, як ви можете бачити, теж небагато, тому, якщо вам, як і мені, подобається така консистенція - рекомендую.

Після використання - лише свіжість і комфорт. Аромат додатково додає відчуття чистоти. Достатньо часто стикаются з роздратуванням після використання гелів для інтимної гігієни, але тут нічого не відчула. Відійшов на другий план і зуд, який часто супроводжує роздратування.

Варто спробувати хоча б заради аромату, бо запах точно вас вразить. Відчуття приємні під час використання, немає печіння чи роздратування опісля. Шкіра стає дуже м'якою і гладенькою, ніяких слідів чи дискомфорту після себе не залишає. Якщо вам подобаються саме парфумовані засоби, то точно сподобається і цей засіб. Стосовно ціни - це виправдано, бо гель витрачається не дуже швидко і його дійсно вистачить надовго