Mandarinka

Регенеруючий крем для ніг проти тріщин з бісабололом, алантоїном та олією розмарину від Shelly

Регенеруючий крем для ніг проти тріщин з бісабололом, алантоїном та олією розмарину від Shelly

Вітаю! Мені не підходить більшість взуття, тому майже все літо я провела в кросівках. Як результат, ноги потіли і я маю те, що маю - шкіра на ступнях потріскалась, відшилушилась, і взагалі почала облазити як у змії (навіть після того як попарити і почистити ступні). Дивимось як справився крем від Shelly.

Крем йшов без додаткового пакування, але головне - це захисна оболочка, яка по суті дає гарантію від відкривання засобу чи протікання при доставці. Відповідно кремчик прийшов в цілісному акуванні без пошкоджень.

• Крем середньої густини, масний по текстурі. Дуже приємно обволакує ніжки. Навіть якщо за годину помити ноги, то відчувається цей “захисний шар”, який ти потім змиваєш.
  • Має доволі сильний відчутний трав’яний аромат розмарину. Для мене він скоріше приємний, навіть розслабляючий. Після нанесення відчувається приємний холодок.

Про заявлену проблему зі стопами я вже говорила. Відзначу що фото зняті в однакових умовах. Хоч це не дуже помітно на фото ДО, але воно було знято на наступний день після розпарювання ніг, потім використання терки для стоп і педикюра. Шкіра висохла, і відповідно знову почала злазити великими шматками.

Я почала доволі регулярно використовувати регенеруючий бальзам для ніг від Shelly. І хоч у мене всі 3 крема з серії - почала саме з нього, оскільки мені потрібно було в першу чергу відновити шкіру ніг.

Наносила бальзам не дуже регулярно, але намагалась хоча б через день перед сном. І вже через 2 тижні, отримала такий результат. Шкіра відновилась і виглядає чудово.

🌿 Шкіра дійсно чудово відновилась, навіть при не дуже регулярному використанні крему.

🌿 Приємні відчуття від крему: аромат, холодить ніжки, що знімає втому, окрім того вони стають приємно масткими.

🌿 Шкіра ніг стає зволоженою і напитаною, максимально приємною.

Я в захваті від цього бальзаму, а мої ніжки тим паче, я не тільки бачу, але і відчуваю результати використання, а тому можу його сміливо рекомендувати.