Регенеруючий крем для ніг проти тріщин з бісабололом, алантоїном та олією розмарину від Shelly
Мої фото ДО та ПІСЛЯ, які дійсно показують результат 🌿
Вітаю! Мені не підходить більшість взуття, тому майже все літо я провела в кросівках. Як результат, ноги потіли і я маю те, що маю - шкіра на ступнях потріскалась, відшилушилась, і взагалі почала облазити як у змії (навіть після того як попарити і почистити ступні). Дивимось як справився крем від Shelly.
Крем йшов без додаткового пакування, але головне - це захисна оболочка, яка по суті дає гарантію від відкривання засобу чи протікання при доставці. Відповідно кремчик прийшов в цілісному акуванні без пошкоджень.
- Крем середньої густини, масний по текстурі. Дуже приємно обволакує ніжки. Навіть якщо за годину помити ноги, то відчувається цей “захисний шар”, який ти потім змиваєш.
- Має доволі сильний відчутний трав’яний аромат розмарину. Для мене він скоріше приємний, навіть розслабляючий. Після нанесення відчувається приємний холодок.
Результати використання регенеруючого бальзаму для ніг Shelly
Про заявлену проблему зі стопами я вже говорила. Відзначу що фото зняті в однак ових умовах. Хоч це не дуже помітно на фото ДО, але воно було знято на наступний день після розпарювання ніг, потім використання терки для стоп і педикюра. Шкіра висохла, і відповідно знову почала злазити великими шматками.
Я почала доволі регулярно використовувати регенеруючий бальзам для ніг від Shelly. І хоч у мене всі 3 крема з серії - почала саме з нього, оскільки мені потрібно було в першу чергу відновити шкіру ніг.
Наносила бальзам не дуже регулярно, але намагалась хоча б через день перед сном. І вже через 2 тижні, отримала такий результат. Шкіра відновилась і виглядає чудово.
🌿 Шкіра дійсно чудово відновилась, навіть при не дуже регулярному використанні крему.
🌿 Приємні відчуття від крему: аромат, холодить ніжки, що знімає втому, окрім того вони стають приємно масткими.
🌿 Шкіра ніг стає зволоженою і напитаною, максимально приємною.
Я в захваті від цього бальзаму, а мої ніжки тим паче, я не тільки бачу, але і відчуваю результати використання, а тому можу його сміливо рекомендувати.
Коментарі (0)