ViKhur

Skin&Lab - Vitamin C Brightening Serum

Skin&Lab - Vitamin C Brightening Serum

Сироватка з вітаміном С, яка освітлює пігментні плями, нейтралізує вільні радикали й підтягує шкіру, стимулюючи синтез колагену. Ніацинамід також освітлює і надає антиоксидантну дію, але, крім того, регулює виділення шкірного сала. Пробіотик сприяє регенерації, заспокоює подразнення і захищає від пошкодження ультрафіолетом. Він також покращує тон шкіри і підвищує рівень зволоження епідермісу. Пантенол і трегалоза мають потужну зволожувальну дію, а також заспокоюють подразнення.
Активні компоненти:
ніацинамід - зміцнює захисний бар'єр шкіри, регулює вироблення шкірного сала, має антиоксидантну, протизапальну та освітлювальну дію,
вітамін С - антиоксидант, освітлює пігментацію, стимулює синтез колагену,
пантенол - загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату води з епідермісу, роблячи шкіру м'якою та еластичною стимулює поділ клітин і таким чином має регенерувальну дію,
пробіотик - зміцнює захисний бар'єр і відновлює баланс мікробіому, знижує чутливість шкіри і підвищує її стійкість до зовнішніх факторів,
трегалоза - дисахарид з морських водоростей, антиоксидант, утримує воду в епідермісі.

3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням, перешкоджаючи запальним цитокінам, таким як IL-6, та звертає виробництво ROS для досягнення мети уловлювання вільних радикалів.

3-O-етил аскорбінова кислота – це нова форма вітаміну С, яка забезпечує кращу загальну ефективність.

Будучи модифікованою та більш стабільною версією чистого вітаміну С, 3-O етил-аскорбінова кислота повинна перетворюватися на вітамін С у шкірі за допомогою натрійзалежних білків. Цей процес у поверхневих шарах шкіри забезпечує користь для шкіри. Оскільки перетворення на чистий вітамін С є повільнішим процесом, 3-O етил-аскорбінова кислота вважається більш переносимою формою вітаміну С.

Завдяки його стабільності потрібні менші кількості порівняно з чистим вітаміном С. Також можна використовувати рівні вище 5% залежно від бажаних переваг. Доведено, що кількості до 30% не подразнюють зразки шкіри людини.

Мій відгук:

Мій запит - висвітлення пігментації, вирівнення тону обличчя. Але яким би не був запит, вітамін С корисний для всіх, бо це головний антиоксидант - борець з старінням.

Користуюся 1,5-2 місяці.

Хочу відмітити комфортну консистенцію сироватки, це гелева текстура, поглинається не повністю, але липкість не заважає. Подальший догляд чи то декоративний - лягає добре на неї.

Після моря я була як леопард. І дана сироватка за тиждень все більш-менш вирівняла. Давня пігментація на місці, але тон вирівнявся.

Хороший потужний мультифункціональний засіб в рутині

Skin&Lab - Vitamin C Brightening Serum
Skin&Lab - Vitamin C Brightening Serum
Skin&Lab - Vitamin C Brightening Serum