Anna_feerie

Палетка від візажиста Revolution Pro

Палетка від візажиста Revolution Pro

Цю палетку я придбала ще в червні, як подарунок доньці своєї подруги. Хотілося обрати щось яскраве, з глітерами, та при цьому ще з базовими відтінками, щоб і мама, і донька могли користуватись нею не тільки на свята)). Мій вибір - колаб Revolution з професійною візажисткою, тож підбір кольорів доволі цікавий: тут є і бежево-нейтральні, і яскраві червонуваті, а також спаркли і навіть дуохром. Тіні доволі пігментовані, добре тушуються, єдиний спірний рефіл - відтінок Matylda (це матовий червоно-рожевий), ним доволі легко наставити плям, тож треба обережно набирати та нашаровувати - такі враження від юної іменинниці)).

Палетка від візажиста Revolution Pro

Спаркли також непогано показали себе в роботі, звісно, що це помірний блиск, але я якраз такий і шукала)). Щодо стійкості - тіт нічого не можу сказати, адже до свого подарунку я додала крутезний праймер від Nyx - на ньому будь-які тіні тримаються, як прибиті, протягом всього дня). Тому якщо у вас проблеми з тінями, маєте нависаючу/жирну повіку - дуже рекомендую, саме ця база від Нікс нічим не гірша від модних Urban Decay, для мене навіть краща!

P.S. Я купувала цю палетку з доставкою з ЄС за 363 грн., бо чомусь з українського складу вони коштують майже вдвічі дорожче).