𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е

Олія для нігтів від Shelly з екстрактом суниці стала ще однією моєю помічницею в догляді за кутикулою і нігтями.

Одразу хочеться наголосити, що це мабуть самий зручний формат, який тільки може бути. В порівнянні з іншими засобами велику роль тут грає практичність використання і мініатюрність конструкції, адже вона поміститися навіть в маленькій сумочці, що дозволяє їй завжди бути під рукою. А легкість в нанесенні зробить цю маніпуляцію максимально охайною і комфортною.

Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е
Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е
Олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е

Олійка представлена в формі олівця з пензликом. Оформлення дуже гарне і приємне оку.

Пластиковий футляр зверху має кнопку, яка дозує рідину, потроху спускаючи її вниз, а вона в свою чергу поступово просочує пензлик. Кнопку можна натиснути декілька разів, або натиснути і утримувати. В цей час навіть видно, що олія заповнюється в резервуарі пензлика, але в оптимальній кількості.

Також присутній пластиковий ковпачок, він щільно і надійно закривається.

Пензлик щільно набитий синтетичним ворсом , він м'який, гнучкий і еластичний, тримає свою форму, не деформується.

Олія всередині має світло-рожевий колір, але на виході виглядає прозоро.

Текстура характерно масляниста, але не надто жирна, а більш легка.

Аромат приємний, ніби лісові ягоди з акцентом на суницю, пахне смачно і в цілому класно.

Формула містить комплекс цінних олій, а саме: макадамії, виноградних кісточок, коноплі, насіння соняшнику. Таке поєднання забезпечує пом'якшувальну і живильну дію, а також сприяє зміцненню нігтів.

Вітамін Е запобігає появі тріщин та розшаруванню нігтів, сприяє їх відновленню і прискорює ріст.

У застосуванні олійка дуже зручна. Пензлик акуратно її розподіляє, вона не тече, тому вірогідність щось забруднити вкрай мала.

Після нанесення необхідно помасажувати до повного її поглинання. Вбирається олія не миттєво, але і не надто довго, за декілька хвилин. Кожного разу її аромат підіймає настрій.

У мене суха кутикула, місцями є задирки і груба шкіра на бічних валиках. Олійка гарно зволожує і пом'якшує ці зони, робить манікюр на вигляд більш охайним і доглянутим. Наявні ранки суттєво швидше загоюються.

Олійку наношу у середньому 1-2 рази на добу. Її не надто жирна текстура дозволяє це робити навіть в день, а не тільки на ніч.

Щоб підтримувати ефект - нею потрібно користуватися регулярно, бо вираженої накопичувальної дії не має. Але якщо систематично обробляти цим засобом нігтьову пластину, то результат мені подобається.

Не дивлячись на малий об'єм (3 мл), олія дуже економно витрачається. У цього виробника також представлений інший формат у великому об'ємі, але там флакон з піпеткою.

Загалом я задоволена цією олійкою, вона має чудові доглядові властивості.

Дякую за увагу.