MariiBilous

Маска для обличчя Dermaglin з зеленою камбрійською глиною та олією коноплі

Маска для обличчя Dermaglin з зеленою камбрійською глиною та олією коноплі

На упаковці вказано, що маска містить зелену камбрійську глину і конопляну олію, які, як стверджують виробник Зелена кембрійська глина видаляє токсини і забруднення, звужуючи пори, а також насичує епідерміс корисними мікроелементами. Олія конопель покращує мікроциркуляцію, стимулює регенерацію, уповільнює процеси старіння. Олія лимона й екстракт огірка нейтралізують почервоніння, освіжають, тонізують і дарують відчуття приємної прохолоди. Вона дійсно працює!

Маска для обличчя Dermaglin з зеленою камбрійською глиною та олією коноплі

  • Зелена камбрійська глина — природний мінерал, який відомий своїми очищаючими та антибактеріальними властивостями. Це хороший засіб для боротьби з запаленнями, жирністю шкіри та чорними точками.
  • Конопляна олія — чудово зволожує і має заспокійливий ефект, тому підходить навіть для чутливої шкіри.
  • Натуральні компоненти — серед інших інгредієнтів немає нічого підозрілого або агресивного, тому маску можна вважати безпечною для використання, особливо якщо у вас немає алергії на коноплю чи глину.

Упаковка одноразова, з об’ємом 20 г. Цього достатньо, щоб нанести необхідний шар маски на все обличчя. Вистачить цієї упаковки на 5 нанесень. Ідеально підходить для використання 1-2 рази на тиждень залежно від потреб вашої шкіри.

Є й один неприємний момент. Якби ж запах був приємніший...🙄 Чесно кажучи, він зовсім мені не зайшов. Запах доволі специфічний, не скажу, що різкий. Але по моєму обличчі у відео це читається😅 Нанесення маски в мене повʼязано з приємним ритуалом релаксу, коли вона має приємний аромат.

Тож, якщо вам важливий результат, а не аромат, то сміливо беріть. Маска дійсно хороша і виконує свою дію. Але якщо ви чутливі до запахів, то варто звернути увагу на цей нюанс.

Сподіваюсь, що комусь це допоможе визначитися з вибором🌸