AVENUE des PARFUMS Home Fruits & Chrysanthemе
Створюємо домашній затишок 💮
Всім привіт ❤️
Я обожнюю осінь 🍂
Осінь для мене це час затишних вечорів удома . Я дуже люблю оточувати себе різними хатніми дрібничками, при тому в мене ніколи ще не було ароматичних дифузорів.
Моїм першим став дифузор для дому від Avenue des Parfums - Fruits and Chrysanthemе. Аромат я також обирала з осіннім вайбом 🍂 Якщо подумати про аромати які асоціацюються з початком теплої осені , то на думку одразу приходять квіти хризантеми та стиглі яблука. Було цікаво наскільки Avenue des Parfums змогли передати цей атмосферний аромат і далі я детально розповім про нього.
Ароматичний дифузор для дому має гарне естетичне пакування
Дифузор вкладений в крафтову картонну коробку з мінімалістичним дизайном . Сам дифузор - це прозора скляна пляшечк а на 100 мл , наповнена рідиною дуже гарного бузкового кольору. В комплекті також йдуть фіброві палички і саме вони відіграють важливу роль в розповсюдженні аромату.
Дизайн лаконічний,стильний, стриманий,чудово впишеться в будь який інтер'єр.
Почати користуватися дифузором дуже просто
Спочатку треба зняти контроль першого відкриття з горловини флакона,далі зняти пробку і надягти спеціальне кільце яке йде у комплекті. В готову есенцію необхідно занурити палички , регулюючи інтенсивність аромату можна занурити від однієї до декількох паличок. Я одразу поставила три. Далі вже в процесі рекомендується час від часу перевертати палички для більш ефективної віддачі аромату.
Ароматичний дифузор Fruits & Chrysanthemе має ніжний, м'який квітково+фруктовий аромат
Піраміда
Початкові ноти: Ананас, Апельсин, Червоне яблуко , Персик
Ноти серця: Жасмін, Троянда
Базові ноти: Білий мускус
Зі старту в ароматі я відчуваю солодкі соковиті ноти стиглого червоного яблука. Цитруси окремо я не відчуваю,але є кислинка яка надає композиції більш екзотичного звучання. Серце розкривається ніжними квітковими акордами , наче це справжній букет прохолодних хризантем на пелюстках яких виблискують краплинки роси. Жасмин та троянда додають аромату глибини, витонченості. А білий мускус в базі довершує аромат ,робить його глибоким та чуттєвим.
Дифузор створює приємну заспокійливу атмосферу, надає простору шарму. Аромат доволі відчутний. Він тягнеться шлейфом з кімнати у якій стоїть до коридору. Гості завжди запитують чим так приємно пахне .
Загальні враження
Я рекомендую ароматичні дифузори від Avenue des Parfums для використання.
Це дійсно якісні та неймовірно смачні композиції які дарують затишок , створюють чарівну атмосферу у вашій оселі, а їх аромати стійкі та насичені.
Що стосується аромату Fruits & Chrysanthemе, то він націлений дарувати такі емоції,як спокій та задоволення,покращувати настрій. Найкраще він підходить для спальні та вітальні площею до 25 м2. Я вже придивилась собі декілька інших ароматів та потім також поділюся враженнями.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)