Цитрусова настоянка, яка заполонила мої кімнати
Avenue Des Parfums Home - це неймовірне ароматне відриття для створення настрою в оселі
Обираючи аромат для дому Сitrus & Floral, мені хотілося відчути від нього бадьорість, свіжість і легкі квіти. Що ж, це той випадок, коли Очікування 100% збіглося з Реальністю.
І як приємний бонус, все це естетично оформлено у фігурну упаковку з фактурного картону. На етикетці зазначено спосіб застосування, склад та запобіжні засоби. Тож, навіть якщо вперше тримаєте в руках аромадифузор, з ним не буде складнощів.
Під час транспортування упаковка не пошкодилася. Виготовлена якісно. Це неймовірно класний подарунок для себе або близьких.
Скляна баночка вміщує 100 мл есенції у яскраво-синьому забарвленні (також є рефіли). У комплекті 6 фібрових паличок. До речі, такі палички найкраще поширюють аромат. Поєданання кольорів баночки виглядає гармонійно. Універсально підійде у будь-яку кімнату.
Характеристики:
- призначений для п риміщень до 25 м²;
- забезпечує безперервну ароматизацію до 4-6 тижнів;
- найкраще підходить для кухні, ванної кімнати, передпокою
Ноти:
- апельсин, мандарин,
- грейпфрут, неролі, плющ,
- базилік, півонія,
- амбра, сандал.
Аромат енергійний, динамічний та бурхливий. У ньому поєднується соковитість і бадьорість цитрусів, ніжність квітів та серйозність деревинних мотивів. Ноту сандалу я не вловила, проте є щось схоже на пачулі.
Композиція нагадує мені то п'янку лимонну настоянку, то зелене узлісся. Аромат грає і тим самим не набридає. Як і зазначено у виробника, Citrus & Floral перетворює простір на оазу спокою і благополуччя.
Як на мене, композиція універсальна. Вона не солодка, під будь-яку стать, пору року та настрій. Крім того, цитрусові ноти добре маскують неприємні запахи. Особливо гарно есенція відкрилася у передпокою, у ванній кімнаті та на робочому місці.
Для насиченого аромату достатньо 2х паличок. Періодично їх слід перевертати. Також раз на тиждень можна збовтати есенсію для повноцінного вітворення аромату.
Свіжий цитрусово-деревинний аромат позитивно впливає на настрій і на домашню атмосферу. Раджу Сitrus & Floral, якщо не шукаєте солодких теплих ароматів.
_________
Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral
Коментарі (0)