Аніта

Jigott Vitamin Real Ampoule Mask

Jigott Vitamin Real Ampoule Mask

Для того, щоб шкіра радувала своїм зовнішнім виглядом за нею потрібно правильно і регулярно доглядати. Я обожнюю всілякі догляди і сам процес догляду за шкірою приносить мені радість та задоволення. І тому я знову до вас із тканинними масочками. І знову мій улюблений корейський бренд Jigott.

Основні складові маски Vitamin Real:


🍋 Гіалуронова кислота
Створює на поверхні шкіри захисну плівку, забезпечує зволоження.
🍋 Екстракт інжиру
Відновлює та пом'якшує епідерміс, усуває почервоніння та лущення.
🍋 Вітамін С
Вирівнює колір обличчя, стимулює синтез колагену, коригуючи зморшки зсередини та підвищуючи тургор шкіри.
🍋 Вітамін Е
Захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Jigott Vitamin Real Ampoule Mask
Jigott Vitamin Real Ampoule Mask

Пакування: Тканинні маски оформлені в одному стилі. Герметичні ампули-саше із зображенням ампули на лицьовій стороні. Усередині ампули знаходиться фрукт або екстракт рослини, компонент якого головний в масці. Маска в упаковці знаходилася в акуратно складеному вигляді, просочена есенцією. Лекало маски непогане, зроблено з дуже м'якого еластичного бавовняного матеріалу.

Просочення в тканинній масці багато, виробник явно не пошкодував есенції. Есенція прозора, досить рідка і зовсім не залишає липкості на руках та шкірі.

Аромат дуже приємний, насичений. Відчуваються цитруси з нотками чогось солоденького. Наче цукерочка 🥰

Особливості маски Jigott Vitamin Real:

- виготовлена з натурального екологічно чистого бавовняного полотна;
- відзначається гіпоалергенною формулою;
- живить і пом'якшує епідерміс;
- зволожує і попереджає втрату вологи;
- дарує приємне відчуття свіжості;
- робить епідерміс більш гладеньким і пружним.

Тканинні маски я люблю використовувати з ранку. Вони додають бадьорості. Тримаю хвилин 20. Завдяки просоченню, лекало сидить щільно на обличчі і не спадає, можна спокійно рухатися але я люблю поніжетися ці хвилини у теплому ліжку. Тіло спокійно просинається, а масочка вже працює. Найперший ефект, який помітний у дзеркалі, свіже та світле обличчя. Шкіра здорового кольору, пори трохи підтяглися. Маска відмінно зволожує шкіру, робить її м'якою, гладкою і бархатистою, до неї дуже приємно торкатися. Шкіра на обличчі змінюється, з'являється помітне сяйво, зник тьмяний тон шкіри та втома. Алергічних реакцій в мене не було. В цілому я дуже задоволена цією масочкою. Рекомендую спробувати 👌