M O N D ✨️

Ніжний пілінг з зігріваючим ароматом

Ніжний пілінг з зігріваючим ароматом

Пілінги Fresh Juice - це класний бюджетний варіант делікатного очищення шкіри з неймовірними ароматами. Часто купую їх на подарунки, для себе та отримую в подарунок від друзів.

Мова піде про дуже класний аромат - Orange & Cinnamon. У мене ще старий дизайн туби. Вона майже закінчилася і вже втратила свій гарний вид (але наліпки на місці навіть після чисельного контакту з водою:).

Об'єм: 200ml

Made in Ukraine

Оформлення просте і зрозуміле: назва та бренд, зображення апельсинів та паличок кориці. На зворотньому боці представлена повна інформація про продукт.

Туба зручна, має пластикову відкидну кришку. Форма та текстура дозволяють дістати майже весь вміст з упаковки.

Ніжний пілінг з зігріваючим ароматом
Ніжний пілінг з зігріваючим ароматом

У складі є зволожуючі, заспокійливі та очищаючі компоненти.

Кориця та апельсин дійсно присутні у складі, а не лише їх аромати. Ароматизатори, барвники та консерванти також присутні, тому чутливій шкірі та алергікам слід використовувати з обережністю.

  • Екстракт апельсина - джерело вітаміну Е. зменшує свербіж і подразнення, а також зменшує прищі і запобігає утворенню рубців.
  • Олія кориці - сильний антисептик. Використовується у складі косметичних засобів як тонізуюча добавка.

Обожнюю текстури Fresh Juice. Вони легкі і приємні. Пілінг має гелеву прозоро-помаранчеву текстуру та крихітні скрабуючі часточки з пудри кокосового горіха. Аромат цитрусово-пряний. Затишний та зігріваючий. Восени особливо гарно сприймається. Створює розслаблюючу атмосферу.

Наносити слід масажними рухами на вологу шкіру, після змити водою. Можна зробити легкий масаж руками або масажером.

Очищує шкіру делікатно. Набагато ніжніше ніж цукрові скраби. Підійде тонкій шкірі. Після використання шкіра пружна і зволожена.

Свої улюблені аромати додала до допису. Раджу спробувати, якщо ще не зробили цього. За їхню вартість складно знайти гідну альтернативу.

_______________

Пілінг для тіла Fresh Orange Juice & Cinnamon

Тут розповідала про Пілінг Litchi & Ginger : https://club.makeup.com.ua/post/9627/