MAXIMOVA🌷

Відновлюючий шампунь Piel Cosmetics

Ще одне відкриття для мене. Piel Cosmetics - це український бренд, який на ринку вже 10 років! А я тільки зараз з ним познайомилась. Бренд створює доглядову косметику для обличчя, тіла та волосся (жіночу та чоловічу).

Я користувалась відновлюючою лінійкою для волосся, а саме шампунем та маскою. Далі детальніше поділюсь враженнями про шампунь. А його візуальну дію ви можете подивитись нижче у відео😊

Він має великий об’єм - 1 літр, вистачить на дуже довго! Підійде для тих хто не любить часто оновлювати баночки, або для використання великою сім’єю.

На етикетці вказана вся потрібна інформація, в тому числі і термін придатності (етикетка гарної якості, не розкисає від води).

Особливість дії шампуню - це відновлення, формула створена для пошкодженого волосся: фарбованого, пошкодженого хімічною завивкою або гарячими температурами. У мене фарбоване волосся, завжди сушу феном з гарячим повітрям (для швидкості) та іноді (не часто) роблю укладки плойками, тому мені такий догляд актуальний.

Виробник вказує, що комплекс активних компонентів має здатність глибоко проникати й насичувати епідерміс необхідними вітамінами та мікроелементами, відновлюючи й зміцнюючи волосяні цибулини. У формулі є олія макамідії, яка надає волоссю здорового блиску.

Особисто мені від шампуню потрібне якісне очищення, а тут великий плюс, що шампунь працюватиме на зміцнення волосся.

Консистенція шампуню комфортна, добре піниться, має дуже приємний аромат (мені пахне солодким лаймовим лимонадом)😊 після сушіння на волоссі аромат майже не залишається.

Зручно, що є дозатор, це робить використання максимально комфортним.

Я завжди промиваю волосся двійчі. Шампунь очищає від бруду добре, без ефекту «до скрипу». Головне для мене - не пересушує шкіру голови! Після сушіння волосся живе, блискуче, легко рощісується та не сильно плутається (даний ефект від використання шампуню в поєднані з маскою). Також великий плюс, що волосся менше електризується.

Я дуже задоволена даним шампунем, він не обтяжує волосся і навіть з моєю довжиною є невеличкий об’єм😊

Рекомендую!