Євгенія 👩

Розчіска, яка дозволяє розчісувати вологе волосся 👏

Розчіска, яка дозволяє розчісувати вологе волосся 👏

Всім привіт! ✌

Мені здається, що серед всіх моїх знайомих дівчаток, розчіски Tangle Teezer не було тільки в мене.
До останнього не хотіла її купувати, бо була певна, що це абсолютно безглузда покупа і шо мій гребенець за 50 гривень розчісує анітрохи не гірше😂. Однак, я все ж таки купила Tangle Teezer, щоб потім сміливо розповідати всім, що це абсолютне безглуздя. У результаті сама потрапила в капкан Tangle Teezerозалежних.

Моє знайомство з брендом почалося з розчіски Tangle Teezer Wet Detangler. Ділюся враженнями👇

Я вибрала для себе розчіску яскравого рожевого кольору, такий собі аксесуар для Барбі, але меня подобається. Незважаючи на яскравий колір, дизайн дуже лаконічний з ергономічними формами та без зайвих деталей.

Корпус розчіски та її щетинки виконані із пластику, від якого нема ніякого запаху, виконані вони дуже якісно.

Розчіска компактна, зручно лягає в руку і може поміститися навіть у кишеню. Легка та майже невагома.

Робоча поверхня розчіски налічує 325 зубчиків, я не перераховувала, але якщо оцінювати візуально, то здається, що це правда).

Поверхня з зубчиками - плоска. На ній гармонійно розташувалися довгі і короткі зубчики, які чергуються між собою.

Розміри: 21,5 х 6,2 см.

Пряма функція Tangle Teezer Wet Detangler, класична - розчісування волосся. Однак, її перевага в тому, що вона відмінно підходить для розчісування не тільки сухого, але і вологого волосся, без зайвого їх травмування.

До додаткових функцій можна віднести, той факт, що розчіска підійде для рівномірного розподілу масок, спреїв, олій та іншої доглядової косметики для волоссячка.

Що стосується обмежень, то воно єдине - розчіску небажано використовувати для укладання феном із гарячим повітрям. Думаю, якщо використовувати холодне повітря, то це обмеження відпадає.
Така пересторога від бренду цілком логічна, адже пластик під високими темпаратурами може плавитися.

Моє волосся: сухе, пошкоджене, густе, середньої довжини. Часто плутається, особливо на кінчиках.

Tangle Teezer дуже гладко ковзає по волоссю, не заплутується і не вириває пасма. Дуже м'яко і абсолютно безболісно прочісує волосся, навіть якщо воно сплутане.
Зубчики середньої жорсткості, добре прочісують і створюють масажний ефект, не тільки волоссю, а й шкірі голови. Вони абсолютно не дряпають.

Відчувається, що зубчики проникають між волосин, розчісування не поверхове, а в густину і саме це мене дуже підкорило.

Вологе волосся розчісується також приємно і безболісно, ​​але все-таки на гребінці залишаються волоски. Справедливо відзначити, що волосків залишається в рази меньше, в порівнянні з моїм гребінцем за 50 гривень).

Що стосується нанесення масок, то і тут Tangle Teezer виявився дуже зручним.

Склад будь-якого догляду за волоссям відмінно прочісується гребінцем і не поверхнево, а в густину. Довжини зубчиків вистачає, щоб нанести маску на весь обсяг мого волосся.

Величезний плюс у тому, що пластик відмінно очищається від залишків тієї ж маски або олії.

Звичайно, мити розчіску потрібно як мінімум 1 раз на 2 тижні, але мені іноді дуже ліньки це робити, тому миття відбувається 1 раз на місяць, каюсь).

Спочатку потрібно прибрати с гребінця волоссячко, це робити дуже просто, воно витягується легким рухом руки, навіть не доводиться використовувати підручні засоби у вигляді зубочистки чи виделки😂

Наступний крок: злегка змочую поверхню гребінця теплою водою, заливаю на неї трохи шампуню. Беру щіточку для фарбування волосся і нею спінюю шампунь. Цією ж щіткою проходжу між зубчиками.
Шампунь вимиваю під струменем теплої води. Важливо відзначити, що шви у гребінця герметичні, тому він зовсім не боїться води.
Струшую гребінець від надлишків води, кладу сушиться на рушник. Висихає він дуже швидко, буквально за 20 хвилин.

Не буду брехати і відразу скажу, що моє волосся не стало краще рости, не стало більш блискучим і супер-здоровим, незважаючи на те що все це обіцяв виробник).
Якщо чесно, то я цього і не очікувала, але вважаю, що розчіска має масу інших переваг:

  • Чудово прочісує всю довжину волосся, як сухого, так і вологого.
  • Розплутує пасма, запобігає появі "ковтунів".
  • Робить приємний масаж шкіри голови.
  • Зовсім не електризує і не пушить волосся.
  • Робить шевелюру більш гладкою та розсипчастою.
  • У рази скоротилося випадання волосся під час розчісування.
  • Дуже зручно та ефективно використовувати для розподілу масок, бальзамів, спреїв та олій по всій довжині волосся.
  • Ергономічність та гарна якість.
  • Компактність.

Я була впевнена, що покупка розчіски Tangle Teezer Wet Detangler - це марна справа, але насправді вона виявилася найвдалішим моїм придбанням. Я задоволена покупкою і навіть шкодую, що не купила її раніше. Якщо ви ще не встигли спробувати, то однозначно рекомендую до неї придивитися😍