Ірина 🦋

Очищаюча маска для обличчя "Фітопілінг" з саліциловою кислотою й амінокислотами

Fito Peeling Poudre Masque Wash-Off це новий для мене засіб від французьского 🇫🇷 професійного бренду La Grace.

Маска Фітопілінг дбайливо і дуже ефективно очищає як жирну пористу, так і нормальну чутливу шкіру, усуваючи відмерлі клітини з поверхні, при цьому абсолютно не порушує водний і кислотний баланс у шкірі. Маска містить саліцилову кислоту, яка усуває гіперкератоз, вирівнює поверхню шкіри, підтягує пори та розгладжує текстуру.

Компоненти маски гіпоалергенні і добре підходять для використання в якості м'яких агентів, що очищають, їх pH ідентичний pH шкіри, тому вони надають щадну дію на шкіру, не сушать її і залишають відчуття зволоження після застосування.

Особливості Fito Peeling Poudre Masque Wash-Off бренда La Grace:
🌿м'яко очищає ороговілі клітини шкіри;
🌿не спричиняє подразнення, не порушує кислотного балансу;
🌿призначена для жирної, нормальної й чутливої шкіри;
🌿алантоїн стимулює регенерацію;
🌿алое вера глибоко зволожує і заспокоює шкіру;
🌿містить комплекс амінокислот, екстракт лимона і саліцилову кислоту;
🌿вирівнює текстуру, надає здорового сяйва.

Активні інгредієнти:

💚Саліцилова кислота прискорює процес регенерації клітин епідермісу. Скорочує активність сальних залоз і має себорегулюючу дію. Проникаючи в пори, очищає їх від скупчення себуму та зовнішніх забруднень, скорочує чорні крапки та виникнення прищів.

💚Амінокислотний комплекс покращує структуру та м'яко оновлює епідерміс.

💚Алантоїн усуває запалення та оновлює.

💚Лимонний екстракт має антибактеріальну, антисептичну, в'яжучу та тонізуючу дію, оновлює епідерміс, а також допомагати підвищувати еластичність шкіри, сприяє очищенню пір.

💚Алоэ вера пом'якшує і знімає роздратування.

Пакування: Пластикова баночка із захистом від першого відкривання, все як я люблю 😂, знаю, що до мене засіб ніхто не відкривав.

Об'єм: 50g

Зовнішній вигляд: Дуже дрібний порошок, як борошно, світло-жовтого кольору 💛

Аромат: Є щось дуже легке, практично не чутне.

Використання: Я дуже люблю такі засоби, на які не потрібно багато часу, всього кілька хвилин і видимий результат 👍🏼

Цією маскою можна починати будь-який догляд за шкірою для кращого проникнення всіх корисних речовин у шкіру. Не рекомендується застосування маски на запаленій і подразненій шкірі, а так само з активною фазою акне. Курс - 10 процедур по 2-3 рази на тиждень. 🥣 Змішати 2 г порошку маски з 5 мл води або фітопілінг-лосьйону. Нанести отриману суміш на обличчя за допомогою пензля. Отриману легку пінку пропрацювати масажними рухами по обличчю 3-5 хвилин. Через 10 хв. змити водою.

У пілінгу немає частинок які могли б дряпати шкіру, він дуже ніжний. У мене шкіра нормального типу без висипу, є невеликий купероз на крилах носа. Під час застосування маски немає ніяких неприємних відчуттів, що пощипують, навіть на чутливих крилах носа.

Фітопілінг містить пом'якшувальні та зволожуючі фактори, які дозволяють залишатися шкірі у чудовому стані навіть після впливу кислот, добре очищує та оновлює шкіру.

Після нього шкіра дуже гладка та ніжна, пори очищені та звужені. Є відчуття "очищення до скрипу" як кажуть, власники жирної шкіри таке люблять зазвичай, але що мене здивувало що в мене після цього не має сухості або стягнутості шкіри, хоча моя шкіра нормального типу.

Після таких засобів рекомендується завжди наносити якийсь зволожуючий 💦догляд, але я кілька разів спеціально нічого не наносила, щоб зрозуміти чи буде сухість або стягнутість шкіри. Але нічого такого не було, можливо зовсім трішки, шкіра почувала себе цілком комфортно.

Так само він не провокував на моїй шкірі лущення в наступні дні 😉

Цей пілінг не є агресивним, він досить делікатний, при цьому відмінно справляється зі своїм завданням на моїй шкіри.

Витрачається він дуууже економно, вистачить його на довго, ні на один місяць. Я задоволена цією маскою та результатом від неї, із задоволенням продовжу своє знайомство з засобами La Grace.

А ви вже знайоми з цим брендом? Можливо є засоби які вам подобаються, або ви хотіли б щось спробувати?