Олена В

Burberry Body

Burberry Body

На жаль аромат знятий з виробництва. 😌

Але я все одно хочу розказати про один із найкрасивіших ароматів всіх часів та народів!

Burberry Body-це неймовірний аромат, в якому поєднується і аромат свіжих і ніжних квітів, і легка гірчинка, і найніжніша пудра. І цей неймовірний аромат окутує вас наче шовкова вуаль. Настільки гармонійний, фантастичний та сексуальний аромат, що хочеться йому співати оди!

Основні акорди:Амбровий Ванільний Деревний Пудровий Трояндовий Фруктовий

Фужерний Квітковий Мускусний Ірисовий

Початкова нота Персик, Полин, Фрезія

Нота Серця Ірис, Сандал, Троянда

Кінцева нота Амбра, Ваніль, Кашемірове дерево, Мускус

Звучання аромату починається з фрезії та ірису. Персик відчувається зовсім трішки, просто додаючи аромату солодкості і врівноважуючи гіркоту полину. Старт досить потужний і яскравий. Наче ви взяли оберемок квітів тільки що зірваних і поки несете його щоб поставити у вазу, не можете надихатись цим квітковим ароматом. Перший раз коли вдихнула його мені на хвилинку здалось, що є в цій композиції якісь порошкові ноти. Але це було секунду і лише при першому нанесенні. Більше порошковості я не відчувала.

Цей квітковий аромат триває досить довго. Але потім додається теплий сандал, який звучить так медово і тепло, що вічність хочеться відчувати його. Мускус і кашемірове дерево самі говорять за себе: вони надають аромату контурів,інтимності і звабливості. Саме на етапі звучання кінцевих нот аромат стає дуже сексуальним і магнетичним. Він як уособлення жіночності,краси, сексуальності.

Burberry Body

Я не знаю як вийшло Burberry зробити таке диво і чому цей аромат зняли з виробництва. Бо аромат настільки багатогранний і при цьому простий. Він піднімає настрій, дарує впевненість і красу, збирає компліменти. Під кінець він звучить так інтимно, він наче продовження вашої шкіри, вас самих. Він так гормонійно іде рука об руку з жіночою енергією, що я навіть не знаю який ще аромат може таке. Він як аромат жінки, яка закохана і яку кохають.

Колись ще до війни 2022 року я намагалась з ним познайомитись і замовила мініатюрку. І доставка була на 24 лютого😣. Прийшлось знайомство відкласти до кращих часів. І саме Body був першим ароматом, який я замовила ,коли приїхала додому. Він мені тоді подарував стільки емоцій, цей аромат подарував таку надію, світло та красу.

Стійкість: звучить 5-6 годин,потім близько до шкіри. Шлейф потужний,аромат може заповнити собою весь простір!

Пробники ще можливо знайти на просторах інтернету і можливо відливанти також.

Дякую що читаєте!🤍

23 вересня, 2024
Олена В
23 вересня, 2024