Strange Love

#testmakeupclub Засоби для волосся від Matrix

#testmakeupclub Засоби для волосся від Matrix

На фото - моє волосся після використання усіх засобів з боксу. Воно далеке до ідеалу, проте воно піддається укладці та доволі об'ємне. На фото - моє волосся після використання усіх засобів з боксу. Воно далеке до ідеалу, проте воно піддається укладці та доволі об'ємне.

Найбільше з боксу мені сподобалися незмивашки. Проте й інші продукти Matrix не підвели. Тож давайте розглянемо детально кожен засіб...

#testmakeupclub Засоби для волосся від Matrix

Шампунь Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo мені підійшов. Його густа консистенція та приємний аромат відразу ж сподобалися. Шампунь добре піниться, ретельно очищає волосся та шкіру голови, але водночас не пересушує. Немає жодних лусочок чи нальоту на шкірі, відсутній зуд. Мене дуже приємно здивувало те, що після миття волосся не сплутується, а стає м'яким. А найголовніше – ефект чистоти зберігається напрочуд довго. Я дуже задоволена результатами використання цього шампуню і з впевненістю можу його рекомендувати іншим. Він ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся, не сплутує його та добре очищає шкіру голови.

Кондиціонер Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner – це густий продукт, який добре розподіляється по волоссю. Він робить волосся слизьким, що полегшує розплутування. Після змивання волосся стає м'яким, однак, для мого дуже сухого волосся цього зволоження виявилося недостатньо. Дуже хотілося додати до своєї рутини ще й маску для глибокого живлення. Проте в цілях експерименту вирішила нічого не робити та глянути, як волосся поведе себе в сухому стані. Загалом, кондиціонер виконує свою основну функцію – розплутування волосся, але для інтенсивного зволоження може знадобитися додатковий догляд (в принципі, як і задумано виробниками).

З усієї лінійки засобів, які я спробувала, спрей Matrix Miracle Creator став моїм абсолютним фаворитом. Його неймовірний солодкий аромат просто зачарував мене з першого ж використання! А легка, рідка консистенція робить його дуже приємним у застосуванні.

Що мені найбільше сподобалось, так це те, що спрей абсолютно не обтяжує волосся. Після нанесення волосся стає неймовірно м’яким і слухняним, легко піддається укладці. Особливо відчувається різниця під час роботи з фен-щіткою: кожна волосинка лягає на місце і не пухнаститься. При цьому волосся не виглядає склеєним або жирним.

Цей спрей полегшує розчісування після миття голови, тому у кого діти - візьміть на замітку.

Загалом, я дуже задоволена ефектом від використання спрею Matrix Miracle Creator. Він не просто доглядає за волоссям, а й робить процес укладки набагато приємнішим. Я вже подумую про те, щоб придбати повнорозмірний варіант цього продукту.

Олія-сироватка Matrix Food For Soft – це хороший продукт для догляду за волоссям. Вона має приємну легку текстуру і швидко вбирається, не обтяжуючи пасма. Аромат дуже приємний, і я готова використовувати її навіть заради нього. Адже запах олійки залишається на волоссі більше 24 годин.

Щодо ефекту, то він помітний, хоч не вражаючий. Волосся стає м'якшим і більш доглянутим, особливо кінчики. До слова, я наносила олійку на підсушене феном волосся перед укладкою фен-щіткою. Олія добре підходить для повсякденного використання і допомагає захистити волосся від зовнішніх впливів та температур.

Загалом, це хороший продукт, який виконує свої основні функції. Якщо ви шукаєте універсальну олію для волосся, то Matrix Food For Soft може стати вашим варіантом.

Кондиціонер Matrix Total Results Brass Off – це гідний представник професійної лінійки для догляду за фарбованим волоссям. Він ефективно розплутує волосся, роблячи його м'якшим і слухнянішим. Він добре зволожує волосся і не обтяжує його. Щоправда, для власниць волосся з теплим підтоном, як от я, було б цікаво спробувати засоби цієї лінійки Brass Off з пігментом, щоб нейтралізувати небажані руді відтінки. Цей же кондиціонер жодним чином на колір волосся не впливає.


Порівнюючи Matrix Total Results Brass Off його з Matrix Food For Soft, я не виявила значних відмінностей в ефекті розплутування та зволоження. Обидва кондиціонери виконують свою роботу добре, але для більш вираженого результату, можливо, варто звернути увагу маски від Matrix. Загалом, Matrix Total Results Brass Off – це хороший вибір для тих, хто шукає кондиціонер для щоденного використання, який забезпечує м'якість і блиск волоссю.