wowmom

Похолодало? Значить пора вводити активи! Лагідні активи

Привіт, красуні!

Я сподіваюся, що ви, як і я, свідомо ставитися до своєї шкіри, і влітку не використовуєте (або хоча б зводите до мінімуму) використання агресивних пілінгів, кислот, ретиноїдів, та даєте своєму обличчю час на відновлення. І я не кажу, що треба зовсім відмовитися від догляду, але, на мою думку, найголовніша задача в теплий період - це підтримка базового зволоження, та захист від сонячних променів.

Проте, за вікном вже осінь, а це означає, що зараз вже можна потихеньку вводити в свою щоденну рутину активи, які направлені на відлущування та регенерацію шкіри.

Сьогодні поговоримо про пілінг-сиворітку Jole PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0 з лактобіоновою кислотою, яка ідеально підходить для цієї задачі.

Для початку, давайте розберемося, що це за звір "лактобіонова кислота"?

Я буду описувати компонент своїми словами, як я розумію його дію, тому що я не хімік, і не хочу тупо копіювати текст з гугла.

Отже, лактобіонова кислота має доволі крупну молекулу, тому не проникає в глибокі шари шкіри, і працює лише на поверхні.

Її часто призначають людям з чутливою шкірою, бо вона не має такої агресивної дії, в порівнянні, наприклад, з саліциловою кислотою або гліколєвою.

Але, тим не менш, лактобіонова кислота у довгостроковій перспективі гарно працює з нерівностями, висипаннями та пігментацією.

Це не той компонент, який працює тут і зараз, і ефект ви бачите майже одразу з першого використання. Ні!

Це той компонент, про який хочеться сказати: "тихіше їдеш, далі будеш".

Тобто, при регулярному використанні сиворітки з лактобіоновою кислотою, ви обов'язково отримаєте результати, але трохи пізніше.

І, як на мене, Jole PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0 - це той лагідний засіб, з якого треба починати вводити кислоти в свій догляд.

Сама сиворітка має рідку консистенцію, тому дозатор тут у формі піпетки. Її дуже зручно наносити на обличчя.

А тепер питання, як наносити?

Якщо у вас чутлива, суха, атопічна шкіра, або шкіра з активним подразненням, то сиворітку треба наносити 2-3 рази на тиждень в якості пілінгу, тобто: нанесли, 5-10 хвилин, почекали, і змили водою. Час витримки залежить виключно від ваших відчуттів.

Але якщо стан вашої шкіри більш менш в номі, то сиворітку можна не змивати, а після того, як вона поглинеться, просто нанесіть ваш звичайний догляд.

І, звісно, будь-які кислотні засоби краще використовувати у вечірній рутині.

Jole PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0 абсолютно прозора і нічим не пахне.

Взагалі, вся косметика бренду Jole має максимально зрозумілі ефективні компоненти, без всіляких парфумерних віддушок та блискіток, як зараз дуже популярно додавати в сиворітки.

Така концепція мені дуже довподоби.

Мені 31 рік, і в мене суха чутлива шкіра. Як таких "глобальних проблем" я, дякуючи догляду і здоровому глузду, не маю, але не "немає меж досконалості".

Щоб мені хотілося покращити? Звісно, зупинити час і не старіти, попрощатися з пігментацією, і зробити шкіру такою гладенькою, як у дельфіна!

Ну невже я багато хочу?

Ну якщо серйозно, то я чекала від сиворітки вирівнювання тону, допомогу в боротьбі з локальними висипаннями, які інколи трапляються, та ефекту "голу скін", як після пілінгу.

І, як не дивно, саме це я і отримала (навіть трошечки більше). Але давайте по-порядку.

Коли наносиш сиворітку, відчувається вона доволі комфортно, тобто нічого не щіпає. Поглинається вона швидко, утворюючи на обличчі таку наче плівочку, і через це шкіра виглядає дуже сяючою.

Проте вона не залишає жирний блиск, та і на дотик шкіра стає матовою...сяючою і матовою одночасно. Зволоження я, як такого не відчуваю, тому поверх сиворітки обов'язково наношу крем.

Помітила, що якщо в мене десь вискочить прищік, і я ввечері використаю Jole PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0, то на ранок запалення або заспокоїться, або зникне зовсім.

Від цього ефекту я прямо в захваті.

І ще один бонус-плюс полягає в тому, що сиворітка класно звужує пори, і це помітно неозброєним оком. Звісно, вона їх не зтирає повністю з обличчя, але візуально вони стають значно меншими.

Тож, мої красуні, від сиворітки Jole PHA Gentle Peeling Serum РН 4.0 я отримала лише позитивні враження, і чудові результати!

Для мене, бренд Jole став відкриттям цього року в плані догляду.

Дякую за увагу 😘