Strange Love

Spicy Zanzibar: Лимон, кедр та африканське сонце в флаконі

Почну з флакону і він тут доволі стильний та стриманий. Головне для мене те, що атомайзер працює на відмінно. Він не "плюється", а створює надлегку хмаринку аромату, яка класно осідає на шкірі та одязі без слідів та жирних плям.

А тепер давайте поговоримо про сам аромат...

З перших нот Spicy Zanzibar огортає свіжим ароматом стиглих лимонів. Цей іскристий цитрусовий акцент надає аромату легкості та бадьорості. Бергамот дарує відчуття чистоти та свіжості, а листя смородини дає таку приємну гірчинку.

Аромат не був би таким багатогранним без квіткових нот. Чорнобривці додають аромату теплоти, сонячності та трішки терпкості.

Далі відбувається трансформація у більш пудровий напрям. Серце аромату розкривається чарівним букетом квітів: солодкий жасмин та ніжна фіалка сплітаються в елегантний танець. Ці квіткові ноти ніби огортають, контрастуючи з бадьорим цитрусовим стартом та теплими, деревними нотами бази.

Теплі, деревні ноти ветиверу, кедра та амбри створюють міцний фундамент аромату, нагадує розпечену під африканським сонцем деревину.

Spicy Zanzibar – це аромат, який поєднує в собі безліч граней. Він одночасно цитрусовий, гіркувато-терпкий та теплий. Якби можна було його описати одним реченням, я б сказала "лимонна долька зі смородиновим листям на розігрітій сонцем деревині".

Spicy Zanzibar не є нав'язливим чи приторним. Він досить універсальний, щоб його можна було носити як в офіс, так і на вечірню прогулянку. Аромат створює відчуття впевненості та спокою, що дозволить вам почуватися комфортно в будь-якій ситуації.

Особисто я обливаюся ним, бо не боюся переборщити: наношу по 10-15 розпитень за один раз. Стійкість у Spicy Zanzibar середня: десь за 5 годин він повністю злітає з моєї шкіри на зап'ястях. Проте на одязі тримається довше, близько 10 годин. Іноді навіть на ранок чую його на своїй осінній курточці.

Spicy Zanzibar аромат не залишить байдужим жодного справжнього цінителя парфумерії. Він вишуканий, але при цьому не тривіальний.

Spicy Zanzibar – це аромат, який варто спробувати хоча б раз. Це подорож до сонячної Африки, яка залишить незабутні враження. Якщо ви шукаєте аромат, який стане доречним у будь-якій ситуації та підкреслить ваш хороший смак, то Spicy Zanzibar повинен бути вашим.