FancyNickname

Сироватка для росту волосся - що це було?

Сироватка для росту волосся - що це було?

З косметикою бренду HILLARY я познайомилась досить недавно, але встигла спробувати вже багато засобів. Про позитивні враження від шампуню, кондиціонеру, гелю для вмивання і крему для тіла скоро будуть окремі дописи, а сьогодні хочу розповісти про розчарування.

Отримала я її у боксі, тож спеціально не обирала.
У мене густе волосся, але тонке. Воно ламається і випадає у досить великій кількості, водночас одразу доростає. Потреби у стимуляції росту я не маю, а от зменшити випадіння хотілось би, тому вирішила спробувати.

Баночка старішого дизайну, біле матове скло з надрукованою інформацією. Об'єм - 50 мл. Новий дизайн - коричнева скляна баночка з етикеткою. В обидох варіантах кришка з піпеткою, що дуже зручно для дозування засобу.

Сироватку треба наносити на вимите волосся, втирати масажними рухами 3-5 хвилин. Засіб спрямований на стимуляцію росту і запобігання випадінню волосся.

Склад на баночці старого і нового дизайну відрізняється.


Старий дизайн: Aqua, Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Glycerin, Trehalose, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Новий дизайн: Aqua, Alcohol, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Glycerin, Trehalose, Caffeine, Wheat Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Перша реакція - у складі немає заявленого хмелю??
Проте готуючи допис, я зрозуміла, що склад на баночці зі старим дизайном ідентичний складу іншої сироватки від Hillary з екстрактом карликової пальми, тож враховуючи що запах хмелю таки присутній, будемо вважати, що в новій версії поправили цей серйозний одрук.
Активні інгредієнти: екстракт шишок хмелю, розмарин, зелений чай, кофеїн, протеїни пшениці.

Сироватка консистенції води, жовто-коричневого кольору з трав'янисто-шишково-спиртовим запахом.

🌳Алкоголь у складі на другому місці. І це етиловий спирт. Шкода, що не вказали градус, мені на подряпинах пекло.
🌳Спосіб застосування не підійшов. Голову я мию майже щоранку, деколи цього вистачає на 2 дні. Втирати в свіже волосся щось і переживати наскільки воно пожирніє було некомфортно. І не покидала думка, що масаж без сироватки дав би не гірший результат.
🌳Досить великий розхід за рахунок консистенції.
🌳Користувалась кілька тижнів, в якийсь момент перенесла використання на вечір, знаючи що буду мити голову вранці.
🌳Зменшення кількості випавшого волосся не помітила. Нове росте досить активно, але чи це ефект сироватки чи таки достатньої кількості вітамінів після весни та літа, сказати складно.
🌳Досить дорога. Якби купляла за повну вартість, то дуже б засмутилась.

У Hillary багато класних засобів, але ця сироватка, на жаль, не потрапила у цей перелік. Принаймні для мене.