Komilfo Color Base French Lilac
Для тих, хто любить бузкові та ніжні відтінки
Цю базу я купила відносно нещодавно, але вона вже встигла мені полюбитися. Бо вона чудова як за характеристиками, так і за кольором.
Komilfo – це професійний нейл бренд. Не скажу, що всі засоби цього бренда для мене ідеальні, але ця база дуже мені сподобалась. Вона входить у серію French баз. Я так розумію, що френч бази напівпрозорі. А ось бази Color Base , я так розумію, більш яскраві та щільні. Але я по свотчам закохалася саме у цю базу, ніжну та полу прозору.
Характеристики у бази ідеальні. Вона дуже зручна у використанні, навіть для домашнього користувача, не майстра манікюру. Має чудову консистенцію (не рідку, та не щільну), яка чудово само вирівнюється, та не затікає на кутикулу. Сохне гарно у китайській лампі. Гарно носиться 3 тижні без сколів та відслоєк.
Відтінок Lilac дуже ніжний бузковий відтінок, полу прозорий. У два тонких шара майже перекриває нігтьову пластину, але при цьому має трошки прозорості, що робить покриття дуже повітряним, ніжним, акварельним.
Висновки. Чудова база як у нанесенні, так і по кольору та текстурі. Сама ніжність!
Коментарі (0)