Vikulyk

Дійсно працює з нерівністю шкіри

Дійсно працює з нерівністю шкіри

Така моделююча сироватка-є чудовим доповненням до фізичних навантажень, в комплексі з кращим харчуванням.

Вона дійсно працює, я користувалась 11 разів кожної ночі, щоб показати вам результат і він неочікувано скоро з'явився.

Ніжки в мене не засмагли, просто різне світло, але головне, що результат дійсно помітний.

Дійсно працює з нерівністю шкіри

Останнім часом мене дратувала лишня вага і в'яла шкіра. Сироватку наносила на проблемні зони, а саме на внутрішню сторону бедер і живіт.

Після використання, якщо добре вкутатись в ковдру-присутнє тепло, сироватка добре зігріває тіло. Виходить наче такий контраст холодного і теплого, адже спочатку вона відчувається прохолодно, завдяки гелевий текстурі.

В основу тут входить те, що вона призначена для розчеплення жирових відкладень і я вже помічаю результат.

Хочу також добавити, що я не маю яскраво вираженого целюліту, в природі його має кожна жінка, в більшій чи меншій мірі, але тільки останнім часом я почала перейматись за фігуру, просто за кожен сантиметр, з великим бажанням досягти максимального ефекту, тим паче, що при схудненні шкіра обвисає, а така річ чудово підійде для підтримки її тонусу.

Дозатор тут розкручується і стає подовгастим, що доволі зручно у користуванні, він справно працює і видає потрібну кількість засобу.

Текстура легка, наче злегка гелева, завдяки чому сироватка легко і швидко вбирається, роблячи шкіру ніжною, гладенькою і пружною, особливо мені подобається останній пункт.)

Аромат квітково-трав'янистий.

Висновок. Я дійсно задоволена, бо не даремно щоночі старалась не забувати про цей засіб і він дав мені результати, то ж з радістю продовжу користуватись.