Ірина 🦋

Кремовий скульптор для обличчя

Кремовий скульптор для обличчя

Нарешті і я спробувала розпіарений кремовий скульптор від Sheglam 😍

Раніше я завжди вибирала тільки сухі текстури для макіяжу, кремові завжди оминала. Поки що не спробувала цього року кремовий хайлайтер Perricone MD No Highlighter Highlighter а потім і кремові румʼяна Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wands.

Я зрозуміла, що коли роблю макіяж з використанням кремових засобів, мені не вистачає кремового скульптора/бронзера. Спершу я хотіла придбати стік для обличчя Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick у відтінку Amber, або Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand. Якщо хтось пробував ці засоби, поділіться своєю думкою про них 🙏

Поки я вибирала між ними, мені на очі попався контуринг від Sheglam , ціна якого ще й разів у 5 була меншою!!!😜 Коли я почала шукати свотчі, зрозуміла на скільки він популярний 🎉

Забудьте про складні техніки контурингу. Кремовий скульптор для обличчя бренду Sun Sculpt бренду Sheglam дозволяє змоделювати овал обличчя легко і швидко.

Кремовий скульптор для обличчя
Кремовий скульптор для обличчя

Особливості Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour:

🥰 оснащений спонжем з м'яких і густих ворсинок, які чудово розподіляють косметичний продукт;

🥰 підходить для всіх типів шкіри;

🥰 легко і рівномірно розтушовується пензлем;

🥰 допомагає скоригувати форму носа, підборіддя, обличчя та підкреслити вилиці;

🥰 залишає оксамитовий фініш з холодним підтоном;

🥰 забезпечує стійкість макіяжу протягом дня;

🥰 не викликає сухості і стягнутості шкіри.

Пакування: Засіб представлений у форматі зручного дуже стильного флакона з матового пластику з фетровим аплікатором. Додатково був упакований у коробочку із захисною плівкою! 🎁 Ви точно будете впевнені, що до вас ніхто засіб не відкривав 😉

Об'єм: 5,2ml

Консистенция: Легка кремоподібна.

Аромат: Дуже легкий, відчутний якщо принюхатися, солодкуватий мені здається трохи схож на гарячий шоколад 🍫. На шкірі не відчувается.

Відтінок: Всього є 7 відтінків. У каруселі додала фото усіх відтінків.

Soft Tan найпопулярніший це скульптор, холодний відтінок сірого кольору. На мій погляд він дуже сірий і для мого відтінку шкіри мені здалося що може бути світлий. Якщо у вас світла шкіра і ви шукаєте максимально холодний сірий відтінок, цей колір ваш.

Goden Sun Бронзер для світлої шкіри, відтінок тепліше ніж попередній, але він без явної рудини. Скоріше нейтральний, чим теплий. Я хотіла на початку взяти його, але мені здалося що для мого відтінку шкіри він буде світлий. Тим в кого світла шкіра відмінно підійде.

Tawny Amber Мій відтінок, холодний коричневий без рудини, відтінок молочного шоколаду. Використовую як скульптор, бронзер, румʼяна та тіні, для мене цей відтінок дуже універсальний.

Terracotta ще один дуже полурярний відтінок, це вже темний теплий бронзер, для засмаглої шкіри.

Наступні 3 відтінка я б не радила обирати дівчатам слов'янської зовнішності 🤷🏻‍♀️

Warm Honey теплий дуже рудий відтінок.

Earthy Sepia темно-коричневий відтінок з красним підтоном, для темношкірих.

Camel Suede темно-коричневий, холодний без рудини, теж для темношкірих.

На фото обличчя без мейку и лише з одним моїм скульптором Tawny Amber на вилицях. Він надає дуже гарний легкий відтінок засмаги 🌞

У макіяжі на моїй шкірі тримається весь день від ранку до вечора, я не закріплюю його зверху сухими засобами. Якщо в якості тіней, то з повік йде швидше / трохи світліє протягом дня, але я наношу без будь-якої бази.

Цей скульптор дуже легко наноситься та тушується, не заліпає та не робить плям. Мені дуже подобається робити мейк з ним. З його появою, решта моїх засобів пішла на задній план, зараз користуюся ним постійно з моменту покупки 🫶🏼 Для своєї ціни, думаю засіб не гірший від багатьох люксових дорожчих 💸

Можна зробити натуральний непомітний макіяж і розтушувати практично в нуль, а можна нашарувати потемніше 🤗 Завдяки щільній кремоподібній консистенції продукт не забивається в пори і м'яко маскує їх.

Також Sheglam мають кремові румʼяна та хайлайтер, які я теж тепер хочу спробувати 🙈

Чи є у вас якісь засоби цього бренду? І які ваші улюблені кремові засоби?