anya_kozachenkoo

Олівці для губ

Олівці для губ

Продовжуючи і завершуючи тему олівців, хочу розповісти про свої улюблені нюдові олівчики для губ. Я олівець використовую не лише для контуру, але й люблю ними замальовувати повністю губи. Всі вони дають напівматовий, матовий фініш. Тому до вашої уваги - мої улюбленці❤️

Це олівець в дереві, об'єм 1,4 грами, країна виготовлення Чехія. Олівець м' який, пігментований, стійкість чудова. Відтінок Dusty Rose, дуже гарний рожевий відтінок припиленної троянди. Легко підточується. Якість дуже класна🔥

Це гелевий, матовий олівець, об'єм 1,20 грам, виготовлений в Німеччині. Виглядає дуже гарно та якісно. Олівець веганський, що дуже радує. Відтінок Peach' d, це теплий бежево-персиковий нюд. Дуже стійкий, не сушить губи, м'який.

Це автоматичний гелевий олівець, який дуже приємно пахне м'ятою жуйкою (про нього вже був допис раніше). Об'єм 0, 35 грам, виготовлений в Німеччині. Стійкість просто супер. Відтінок 060 Chrees to life, прохолодний рожевий відтінок. Обожнюю наносити його повністю на всі губи, виглядає як матова помада.

Ще один автоматичний гелевий олівець, дуже м'який. Об'єм 0,3 грами, виготовлений в Німеччині. Про нього також був вже допис. Відтінок 02 Silky Hazelnut, теплий бежевий нюд. Дуже м'якенький, приємний на губах 🔥

Стійкий, але має не дуже приємний аромат, який деякий час зберігається на губах.

Це олівці в дереві, користуюсь ними вже декілька років, просто обожнюю. Гелеві олівці від Lamel мені дуже сушили губи, а ці просто супер. Об'єм 1,7 грам, виготовлені в Китаї. Супер м' які, але добре промальовують контур.

Відтінок 406 мій улюблений прохолодний рожево-коричневий нюд, на губах виглядає дуже гарно.

Відтінок 407 рожевий, теплий, добре освіжає макіяж.

Олівець в дереві, об'єм 0,78 грам, виготовлений в Чехії. Олівець доволі твердий та постійно ламається під час підточування, про чому ламається саме дерево, не грифель. Але я його обожнюю за його відтінок. Це 005 відтінок, прохолодний рожевий, трохи схожий на Lamel 406.на губах виглядає шикарно, дуже люблю такі відтінки на собі 🔥

Це автоматичний олівець, відтінок 08 Iced latte. Шикарний бежевий нюд, в міру теплий і водночас прохолодний, на губах виглядає неймовірно. Текстура приємна, м'яка не сушить губи, стійкість теж хороша, просто чудовий супер бюджетний олівець для губ, який може замінити помаду.