Hrystja_

Розпочинаємо сезон кислот

Розпочинаємо сезон кислот

В мене завжди виникала цікавість спробувати червоний пілінг (його ще називають "кривавий"). Але завжди стримувала себе, бо думала, що він дуже агресивний.

Пілінгом Re.care була справді вражена.

Розпочинаємо сезон кислот

Пілінг дуже комфортний в використанні. Наношу його на суху шкіру, і він мене взагалі не пече. На носі була царапинка від кота, тому там було невеличке печіння. А на шкірі без подразнень він не відчувається (мала гліколевий пілінг, то не могла з ним висидіти).

Витримую його 10 хвилин, поиім змиваю прохолодною водою.

В ідеалі після пілінгу можна нанести якусь живильну чи зволожуючу маску. Я цей момент вдало упускала...бо згадала тільки зараз, що так можна робити😂.

Для мене пілінг має запах вина.

В складі гліколева, саліцилова і молочні кислоти, які вважаються досить ефективними в боротьбі зі шкірними недоліками.

Дією пілінгу я була вражена. З кожним новим використання шкіра стає кращою і пружнішою. І маю таки надію, що ті мої пігментні плями таки стануть менш помітними. Шкіра після нього виглядає дуже класно. Вона ніби відполірована. Пілінг на мені працює, як магніт- витягує все, що сидить всередині шкіри. Я навіть не думала, що в мене стільки всього лишнього. В перші рази використання в мене зʼявилися висипання- це нормально, так має бути і це значить, що пілінг добре працює. Зараз все вже зникло, але з кожним разом він мені все рівно щось витягує назовні.

Пілінг мене вразив, він справді дієвий. В мене було багато таких кислотних штучок, але не всі так гарно впливали на шкіру. З ним же все класно, комфортно, якісно і є результат.