Mandarinka

Свіжість морського бризу з Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Свіжість морського бризу з Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower
Свіжість морського бризу з Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Вітаю! На початку доволі хвилювалась замовляти аромати по інтернету, мені складно аналізувати ці ноти і зрозуміти як воно буде відчуватись в реальності, тому для вас постараюсь максимально спростити і передати свої відчуття.

Пакування стримане і лаконічне - нічого не відволікає, вся інформація присутня на зворотньому боці коробочки. В набір входить скляна пляшечка з рідиною в 100 мл, а також набір паличок - 6 шт.

Пляшечка була надійно закріплена в картонному пакуванні, але окрім цього сама кришечка закрита захисною плівкою і резиновою втулкою. Її бажано зберегти, особливо якщо ви хочете тимчасово закрити баночку і не використовувати аромадифузор.

Аромадифузор чудово підходить для приміщень до 25 м² і як обіцяє виробник, забезпечує безперервну ароматизацію протягом 4-6 тижнів. Я поставила пляшечку на кухоний стіл, що забезпечило постійну свіжість в кімнаті. Щоб підтримувати інтенсивність запаху, я регулярно перевертала палички, і це справді допомагало зберігати свіжість протягом усього періоду використання.

  • Група товару: аромадифузор
  • Тип аромату: водяні, квіткові
  • Початкова нота: Бергамот
  • Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Троянда
  • Кінцева нота: Білий мускус

Так як це було інтернет замовлення, а у мене уже був аромадифузор, який мені подобавсь, то я обирала по схожості компонентів і не прогадала.

Головна нота бергамоту надає аромату легку цитрусову кислинку, що трошки збалансовує квітковий букет жасмину, троянди та водяного гіацинту. Завдяки цій кислинці, аромат не стає задушливим, а зберігає приємну свіжість, яку можна порівняти з легким морським бризом. Білий мускус дарує відчуття легкості, свіжості та допомагає розслабитися після напруженого дня.

У підсумку, Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower став для мене чудовим помічником у створенні домашнього затишку, він наповнив кімнату свіжістю моря і теплих спогадів, які так потрібні осінню з настанням холодів. Рекомендую його всім, хто хоче внести у свій простір нотки свіжості та комфорту.