O’Ostah

Bielenda Magic Bronze

Bielenda Magic Bronze
Bielenda Magic Bronze

Я обожнюю блискітки для тіла. Ніби ворона, завжди “лечу" до сяйних флакончиків і не можу пройти повз, щоб не затестувати. Але усе, що я купувала раніше, мало певні недоліки.

  • формат олійки - залишає сліди на одязі та шкіряних поверхнях;
  • дуже великі блискітки - це завжди виглядає дешево;
  • липкість (без коментарів).

Еліксир Magic Bronze не має цих недоліків. Скажу більше - це продукт, який взагалі нема за що критикувати.

Великий плюс еліксиру - це гелева текстура. Засіб лягає тонким шаром, швидко вбирається і навіть легенько зволожує. Виробник вказує, що у складі містяться натуральний екстракт бурштину і живильні олії, які покращують стан шкіри. Але я не сприймаю Illuminating Golden Body Elixir як доглядовий продукт. Головне - сяйво та комфорт, але про це трохи пізніше.

Щодо аромату - він нейтральний. Я не можу сказати, що він довго тримається або відволікає від нанесених парфумів. Але що подобається власне мені - відсутність типового аромату бронзантів та автозасмаг.

Еліксир гарно розподіляється по шкірі. Я наношу його після душу та лишаю висохнути на 2-3 хвилини. Далі можна мити ручки та сміливо одягатися. Шимер не бруднить одяг, він не підводив мене навіть зі світлими речами. На чорних сукнях міг залишити блискітки, але вони настільки делікатні і гарні, що навіть стають прикрасою. Тримається шимер цілий день. Щодо змивання - тут також немає проблем. Достатньо просто прийняти душ з гелем.

Він неймовірно гарний! Замість тисячі слів просто залишу фото та відео. Еліксир сяє тисячами дрібних блискіток, на які всі звертають увагу та роблять компліменти. Я не зустрічала подібного ефекту ні від розрекламованої сухої олійки Nuxe Huile Prodigieuse (це моє найбільше розчарування, бо блискітки вона лишає не тільки на тілі, а й на сидінні авто та сумочці), ні від інших подібних продуктів різної цінової категорії. Це дійсно люксовий золотаво-мерехтливий фініш, який робить шкіру доглянутою. Еліксир пасує засмаглому тілу, а також робить диво з блідістю на початку літнього сезону. Власне я користуюсь продуктом цілий рік, бо навіть взимку інколи хочеться сяяти для себе.

А у вас є улюбленці серед блискіток?