Strange Love

Аналог Tom Ford Neroli Portofino: Одеколон з 1792 року

Аналог Tom Ford Neroli Portofino: Одеколон з 1792 року
Аналог Tom Ford Neroli Portofino: Одеколон з 1792 року

Основними нотами одеколону є неролі, апельсин, лимон, лаванда, розмарин і бергамот. Аромат справді вишуканий, це не банальний лимонний запах, це глибокий, гіркуватий та прохододний мікс натуральної цедри цитрусів, кедру зі щойно зірваною гілочкою розмарину. І довершує цю суміш головна нота - неролі (отримують неролі шляхом перегонки з парою квіток солодкого апельсина. Названа вона по імені італійської принцеси, яка використовувала її в якості улюблених парфумів).

На превеликий жаль, 4711 Original Eau de Cologne – це легкий одеколон, який не може похизуватися високою стійкостю. Він ідеально підходить для щоденного використання, проте не розраховуйте на пролонговане звучання аромату. Його максимум - 40-50хв.


Окремо хочу відзначити дизайн одеколону . Таке враження, що тримаєш історію у руках.

Вся справа в тому, що його аромат в точності співпадає з неймовірним парфумом Tom Ford Neroli Portofino, випущеним в 2011 році. Не важко здогадатися, хто у кого підглядав: 1792 рік випуску проти 2011.

Neroli Portofino - це той самий 4711 Original Eau de Cologne, проте більш насичений і стійкий. Наче концентрат того самого одеколону.

Якщо ви шукаєте легкий, цитрусовий одеколон для щоденного використання, то Maurer & Wirtz 4711 Original Eau de Cologne – це чудовий варіант. Якщо вам потрібен більш насичений і стійкий аромат для особливих випадків, то Tom Ford Neroli Portofino – це ідеальний вибір.