A.

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream - це чудовий заспокійливий крем-гель для жирної шкіри. Якщо ви на лікуванні, то його може бути трошки замало, але якщо ні - то його цілком вистачить влітку. Я останні 2 місяці користуюсь SPF від Beauty of Joseon, він досить таки зволожуючий, тому комбо із цього крем-гелю та SPF від Beauty of Joseon надає моїй шкірі на лікуванні гарного зволоження.

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

У мене був невдалий досвід від SKIN1004 Madagascar Centella Cream: https://club.makeup.com.ua/post/33149/

Ця версія зі словом "Soothing" в назві - чудова. Ніяких реакцій шкіри, справді тільки заспокоєння. По рівню зволоження цей крем-гель поступається, адже не такий поживний, тому поверх нього наніч я зазвичай наносила ще Cicaplast. Мені теж сподобалось таке комбо.

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream має текстуру тягучого гелю, що дуже нагадує крем-гель Ma:nyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream. Але по зволоженню цей засіб трошки поступається Ma:nyo. Ось тут є огляд на Ma:nyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream: https://club.makeup.com.ua/post/19220/

Суттєва перевага перед Ma:nyo - це ціна.

Приємна здивована, адже боялась реакції шкіри. Тож, тепер можу констатувати, що знайшла ще один гарний продукт у SKIN1004 - цей крем-гель на додаток до SPF (ось тут короткий огляд SPF: https://club.makeup.com.ua/post/41150/). Потрібно лише врахувати потреби шкіри у зволоженні, адже цей крем-гель справді дуже легкий і краще підійде для жирної шкіри.