A.

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Cream

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Cream

Можливо ви знаєте, що зараз мій улюблений спф (який трішки випередив Beauty of Joseon для мене) - це Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF50+ PA++++. Він легкий, ідеально поглинається, не викликає подразнень. На нього робила детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/17567/

За рекомендацією знайомого експерта вирішила купити собі крем-гель від цього ж бренду SKIN1004 Madagascar Centella Cream, оскільки мені сподобались відчуття від гелеподібного крему Manyo (який я хвалила тут: https://club.makeup.com.ua/post/19220/).

Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Cream

На жаль, цей крем мене серйозно підвів і викликав міліуми під очима. Цікаво, що вони не просто виросли як маленькі білі цятки, а як рожеві і подразнені. Ходити в такому вигляді було м'яко кажучи неприємно, адже складалось враження, ніби в мене акне трішки нижче нижніх повік (я ще в такому місці ні в себе, ні в когось іншого не бачила акне, тому роблю висновок, що це запустився процес утворення саме міліумів або це дерматит через рослинні екстракти в цьому кремі).

Тому, будьте обережні, якщо чутливі до екстрактів та натуральних інгредієнтів у догляді. Дуже цікаво, що спф цього бренду для мене ідеальний, а цей крем трошки наробив проблем. Це ще раз говорить про те, що в кожного бренду є свої magnum opus продукти і є провальні продукти. Ще цікавіше те, що я більше не натрапляла на подібний відгук на цей крем, тому це все-таки моя реактивна шкіра так зреагувала на якісь екстракти.

Трішки про ключові інгредієнти відповідно до INCIdecoder:

  • Проти акне та проти запалень: ніацинамід.
  • Антиоксиданти: мадекасозид, азіатикозид, екстракт квітів ромашки ріжучої.
  • Ідентичний до шкіри інгредієнт: гліцерин, сквалан, кераміди, лінолева кислота, гіалуронат натрію, ліноленова кислота.
  • Заспокійливі інгредієнти: аденозин, пантенол, мадекасозид, біосахарид камедь-1, екстракт квітів ромашки ріжучої.

Поділіться, якщо вам підійшов цей крем-гель.