Крем-гель SKIN1004 Madagascar Centella Cream
Дуже короткий огляд на цей крем, який мені порадили для жирної та проблемної шкіри.
Можливо ви знаєте, що зараз мій улюблений спф (який трішки випередив Beauty of Joseon для мене) - це Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF50+ PA++++. Він легкий, ідеально поглинається, не викликає подразнень. На нього робила детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/17567/
За рекомендацією знайомого експерта вирішила купити собі крем-гель від цього ж бренду SKIN1004 Madagascar Centella Cream, оскільки мені сподобались відчуття від гелеподібного крему Manyo (який я хвалила тут: https://club.makeup.com.ua/post/19220/).
На жаль, цей крем мене серйозно підвів і викликав міліуми під очима. Цікаво, що вони не просто виросли як маленькі білі цятки, а як рожеві і подразнені. Ходити в такому вигляді було м'яко кажучи неприємно, адже складалось враження, ніби в мене акне трішки нижче нижніх повік (я ще в такому місці ні в себе, ні в когось іншого не бачила акне, тому роблю висновок, що це запустився процес утворення саме міліумів або це дерматит через рослинні екстракти в цьому кремі).
Тому, будьте обережні, якщо чутливі до екстрактів та натуральних інгредієнтів у догляді. Дуже цікаво, що спф цього бренду для мене ідеальний, а цей крем трошки наробив проблем. Це ще раз говорить про те, що в кожного бренду є свої magnum opus продукти і є провальні продукти. Ще цікавіше те, що я більше не натрапляла на подібний відгук на цей крем, тому це все-таки моя реактивна шкіра так зреагувала на якісь екстракти.
Трішки про ключові інгредієнти відповідно до INCIdecoder:
- Проти акне та проти запалень: ніацинамід.
- Антиоксиданти: мадекасозид, азіатикозид, екстракт квітів ромашки ріжучої.
- Ідентичний до шкіри інгредієнт: гліцерин, сквалан, кераміди, лінолева кислота, гіалуронат натрію, ліноленова кислота.
- Заспокійливі інгредієнти: аденозин, пантенол, мадекасозид, біосахарид камедь-1, екстракт квітів ромашки ріжучої.
Поділіться, якщо вам підійшов цей крем-гель.
Коментарі (0)