Hrystja_

Засіб, який за одну ніч здатний зробити чудо

Засіб, який за одну ніч здатний зробити чудо

В мене на лобі є закриті комедони. Їх небагато, але вони мені заважають. Я завжди їх якось понадавлюю, і зроблю тільки гірше. Потім, на наступний день, шкодую по це...а через тиждень "руки чешуться знову"...і історія повторюється. І я ніяк не можу їх вивести. Я навіть знаю їхню причину виникнення. Все через мою мега жирну шкіру на лобі і пігментацію . Вона в мене така чомусь тільки в цьому місці. Ну, звичайно я починаю активніше її затоновувати і припудрювати. І результат виникає сам по собі.

Засіб, який за одну ніч здатний зробити чудо

Ретельно прочитала його склад, дію і використання, і зрозуміла, що точно треба спробувати.

Активними компонентами засобу є рожевий каламін та цинк, які заспокоюють, регулюють сальні залози і матують шкіру. Якраз те, що мені треба.

Молочна кислота, камфора, бісаболол загоюють, охолоджують, підсушують.

На перший погляд здається, що це ідеальний засіб.

А ще в нього дуже класний колір...якраз мій улюблений відтінок рожевого.

От тільки запах не дуже...перші рази звикала, тепер на нього вже не реагую.

Наношу я бовтушку ватною паличкою на проблемне місце. В моєму випадку це лоб, ну і, звичайно, там, де є інші поодинокі прищі. Використовую ввечері.

Мені було достатньо одного разу, щоб я зрозуміла, наскільки це дієвий засіб. Зранку в мене були підсушені всі прищі, навіть ті, що тільки починали свою діяльність.

На наступний раз я зрозуміла, що в мене менше жирніє лоб, тепер в мене нема необхідності так часто використовувати пудру.

Цей засіб з моєю основною проблемою справився ідеально.

Бовтушку я використовую регулярно, 2 рази/тиждень...але не після пілінгу. І я зрозуміла, що не зможу без неї літом, бо, наразі, вона одна може справитися з моїм жирним лобом.

На фото показала прищі, і те, що від них залишилося на наступний день. Можливо камера не настільки передала видимий ефект, але результат мене справді вражає.

Я рада, що на ринок виходять такі чудові нові бренди, наші бренди. А ще більше радує результат від користування ними.