Подаруй своїй шкірі райське задоволення
Доглядаючий йогурт для тіла від In.Tumno з ароматом карамельного бізе,квітки апельсину та кокосу 🤤
Всім привіт ❤️
Тема зволоження шкіри актуальна в будь яку пору та сезон, і останнім часом я намагаюся активно доглядати не тільки за обличчям,а і тілом. Сьогодні я хочу розповісти про йогурт для тіла , який посідає почесне місце в рейтингу моїх найулюбленіших засобів та є щирою рекомендацією ❤️
📌Спочатку трохи загальної інформації
In.Tumno це український виробник якісної натуральної косметики , зазирніть на їх сторінку в Інстаграм - там справжній рай для дівчат. І хоч в більшості бренд спеціалізується на вироблені засобів для інтимного використання, цього літа була представлена лінійка доглядових йогуртів для тіла. Про один із них я вже писала. Допис ( та мої враження ) можна прочитати за цією ссилкою:
https://club.makeup.com.ua/post/47167/
Лінійка має різні аромати та нумерацію. Аромати неймовірні, різні, так що кожен покупець може обрати на свій смак.
📌 Зовнішній вигляд
💮 Упаковка - пластиковий флакон з вакуумним дозатором,що має механізм блокування та може переводитись в непрацююче положення. Я цей йогурт брала з собою у відпустку і він пройшов перевірку на надійність - нічого не витікло.
💮 Дизайн стильний та мінімалістичний,виконаний в ніжному фіолетовому кольорі . На етикетці надрукована вся необхідна інформація та склад.
📌 Консистенція,склад та аромат
💮 Продукт дійсно йогуртовий за текстурою , має дуже легку та цікаву формулу. Після нанесення,коли розподіляєш засіб по шкірі, він щільно білим шаром покриває поверхню,але вже за декілька секунд моментально поглинається, лишаючи матовий фініш. Шкіра стає м'якою та ніжною.
💮 Склад йогурту містить безліч корисних компонентів,серед яких :
- Трегалоза
- Олія мигдалю та авокадо
- Вітамін Е
- Д- Пантенол
💮 Аромат - Я йому готова співати пісні. Він неймовірний ! Моя уява малює картину нібито я ласую найсмачнішим карамельним десертом, запиваю його кокосовим молоком 🥥 а поряд квітнуть дерева апельсинів.
Аромат дуже ніжний,теплий та затишний. Кокосові нотки тут звучать делікатно ,ненав'язливо та натурально. Часто аромати з кокосом мені швидко набридають,але не у випадку з йогуртом. Я обожнюю намаститися кремом та уловлювати від себе тонкий шлейф.
📌 Враження
Я вже майже закінчила свою баночку і хочу сказати що це один з найкращих доглядових засобів які в мене були.
✅ Йогурт робить шкіру неймовірно м'якою, пружною та гладенькою. Мені подобається використовувати його після депіляції. Так як засіб містить д- пантенол , подразнення швидше заспокоюються .
✅Легка формула крему швидко поглинається., ним було комфортно користуватися навіть влітку.
✅ Йогурт має натуральний та безпечний склад, компоненти виключно природнього походження.У відпустці після сонячних ванн я наносила крем інколи на обличчя та зони які потребували зволоження.
✅Також він добре пом'якшує загрубілі ділянки шкіри.
✅ Доглядаючий йогурт має неймовірний смачний аромат який залишається на шкірі.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)