Містична казка. Осінні парфуми.
Jean Couturier Coriandre.
Першим моїм постом у MAKEUP Club став огляд саме цього аромату. Минуло майже 2 роки і ось знову я придбала флакончик цих казкових парфумів в аналогічному форматі.
Після нанесення на шкіру Jean Couturier Coriandre буквально одразу розкривається достатньо важкими верхніми нотами. Яскраво солують коріандр, альдегіди, бергамот зі свіжим та терпким ароматом цвіту апельсина. Середні ноти - це просто неймовірна квіткова композиція, яка складається з троянди, ірису, герані, жасмину, лілії та іланг-ілангу. Не менш чудовими є базові ноти, які проявляються в останню чергу. Пачулі, дубовий мох та мускус дійсно приємні і відчутні для мене та оточуючих протягом 8-10 годин.
Дизайн флакончика навіює фантазії про життя у маленькому та загадковому місті під назвою Твін-Пікс і буквально занурює на мить в ілюзорний світ містики, нескінченного холоду та таємничих пригод. Дані парфуми асоціюються у мене виключно з осінньою порою та ранковими прогулянками у лісі після холодного дощу. Рекомендую придбати цей чудесний аромат любителям складних та дещо важких унісекс композицій.
Коментарі (0)