Анастасія Царьова

Мій вихід з чорного кольору або Mission Failed.

Мій вихід з чорного кольору або Mission Failed.

Цей допис я планувала ще з січня місяця. Планувала, планувала, робила фотографії, процесу на різних етапах. 😎

Що з того вийшло, дивіться далі.

Буде цікаво, весело та з гумором, адже без того ніяк. 😂

Мені, як і будь-якій жінці, захотілось змін. 😁

А так, як зміни інколи не дуже то і позитивні, але ДУША бажає, тому вирішила ризикнути.

Ідея висвітлення у світліший тон у мене зріла вже давно. Але ось, нарешті прийшов її час і у січні місяці я вирішила ризикнути і походити трішки папугою. 😁

За стільки років фарбування моє волосся не втратило своєї якості, тому я вирішила йти найдовшим шляхом - відрощувати волосся та фарбувати своє у світліший тон.

1 фото зроблене десь у кінці квітня 2024. Як бачите процес пішов і я була надзвичайно ним задоволена.

А спонсором свого світлішого тону я обрала відтінковий бальзам від About у кольорі шоколад.

Він чудово зафарбовував сивину та тримався тижнів 2 точно. Гадаю, як для бальзаму результат хороший.

А ось це фото зроблене було після фарбування саме цим базьзамом. Приблизно у травні місяці. (Не судіть строго, не пам'ятаю точних дат 😇).

Як бачите фарбувало воно моє волосся досить непогано, хоча там де сивина була трішки світліше.

Рижою я не хотіла бути, але прийшлось.

Level 2 папуги почався. 😅

Перше фото з цієї серії зроблене у кінці червня. Як бачите волосся світліше, нерівномірне, але це ж і логічно, я ж виходжу з чорного! 😁

2 фото фарбування бальзамом і стало трішки краще. Колір мені дуже сподобався, якщо чесно, волосся м'яке було і гарне.

Але вже тут щось було не так, для мене особисто.

Бальзам від About, ні в якому разі не критикую, він дійсно крутий виявився для мене.

Далі фото зроблені у вересні місяці, цього року (на початку). Після чергового фарбування бальзамом. І все було б нічого, але моє волосся повело себе зосім не по-дружньому.😜

На 1 фото колір ніби нічого, і навіть виглядає непогано.

Але при іншому освітленні (фото 2), я стала майже повністю рижою.... 😟

А вийшовши на сонце я була всіх кольорів райдуги 🤣

І нарешті, вирішивши закінчити цей маскарад 😁, за 2 дні після фарбування бальзамом, я пофарбувала волосся назад у чорний. 😎

Нарешті я відчула себе людиною, а не папугою. 😋

І зрозуміла, що таки чорний - мій колір і я все таки хочу бути темнішою. 🥰

А спонсором виступила фарба Syoss Oleo Intense у кольорі 2-10 Чорно-Коричневий.

І ось так, за 30хв я перекреслила старання більше ніж піврічної тривалості. 😅

Як бачите на фото, з першого фарбування я стала чорно-коричневою, фарба дійсно зафарбувала всі мої ''старання'' і я виявилась дуже задоволеною і стала більш впевненою у собі і нарешті зняла кепку з голови. 😍

А волосся не випало. 😅

Чи жалію я? Зовсім ні!🤩 Я впевнилась ще раз, що треба слухати себе, робити все так, як хочеться, навіть інколи коли це все змінює в секунду. 💜