Tanserb

Air di Gioia Giorgio Armani

Якщо мене запитати про мій найулюбленіший парфум, то я відповім - Armani Acqua di Gioia. Звичайно ж я маю повнорозмірну пляшечку цього нереально свіжого та красивого парфуму. Але мені дуже захотілось спробувати усі парфуми з цієї лінійці, яка присвячена стихіям. Так, вода моя улюблениця! А що ж з повітрям? Про нього сьогодні розповім

Air di Gioia від Giorgio Armani - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Шипрові Квіткові.

Був випущений в 2016.

Верхні ноти: Сіль, Неролі і Мандарин;

ноти серця: Півонія, Апельсиновий Цвіт і Іланг-Іланг;

ноти бази: Кипарис, Мох, Пачулі і Кашемірове Дерево.

Цей аромат дуже красивий та легкий. Він для тих, хто любить легкі, свіжі парфуми.

Відразу після нанесення я відчуваю солодкість. Не приторгую, ні, але ж цю солодкість я не очікувала почути на старті. Це ніжна квіткова солодкість півонії та апельсинового цвіту. На старті ніякої солі та акватіки я не чую. А ось деревинні нотки дуже гарно пом’якшують квіткову солодкість. А розкривається цей парфум вже легкістю повітря, акватичними нотками солоного бризу та легким відголоском квіточок, що плавають у морській воді. І все це на сухих, нагрітих на сонечку дерев’яшках, що придають аромату глибину, легку терпкість, та м’якість. Цитрусових нот я не відчуваю, вони ледве пронизують аромат, придаючи йому свіжості

Стійкіст, нажаль, не дуже велика – приблизно 4 години, шлейф середній, не дуже виражений, але він є

Дуже приємний легкий аромат на літо та весну. Сподобається тим, хто любить прозорі, акватичні парфуми, з нотками морської солі та щіпкою дерев’яшек. Аромат Acqua di Gioia мені подобається все ж таки трохи більше. Мабуть, вода та цитрусово-м’ятні нотки – моє 100%, але і цей парфум мені дуже сподобався. Отлівант куплю однозначно, ще поношу його. Та подумаю про повнорозмір. Це мій стиль