Лаки для нігтів КІКО: чи можуть вони стати альтернативою гель-лаку
Так, так і ще раз так! Це дійсно крута альтернатива гель-лакам, яка а) безпечна для нігтів, б) виглядає неймовірно, в) дозволяє змінювати манікюр під настрій та стиль. Стійкість, ефект глянцю, насиченість кольору – все це є в лаках із серії SMART.
Колись я була відданою фанаткою бренду Кіко, і вам може здатись, що зараз я вже не зможу об’єктивно оцінювати їхню продукцію. Це не так. Насправді, лаки Кіко – це дійсно найвдаліший зас іб бренду, і, враховуючи їхню політику щосезонно змінювати колекції, я щиро дякую їм за те, що серія SMART лишається з нами досі.
Вже багато років я живу без гель-лаку (це не так страшно, як може здатись спочатку), тому з SMART-лаками знайома ще з 2016-го. За цей період я спробувала практично всі відтінки, періодично поповнюючи свою колекцію новими екземплярами.
Сьогодні волію продемонструвати вам мій особистий ТОП-6. Звісно, серед десятків барв ви можете відшукати щось більш екстравагантне, яскраве та незвичайне, але тут головне навіть не колір, а якість цих “малюків”.
Кожна пляшечка має об’єм всього 7 мл, але, як на мене, це перший плюс цього засобу. Все тому, що будь-який лак має властивість засихати, згущуватися, відшаровуватись. Цього об’єму вистачає на тривалий час, до того ж він не встигає зіпсуватись.
Милий дизайн – це, звичайно, не головна перевага лаків Кіко. Свої плюси я розставила в таких пунктах:
- неймовірна швидкість висихання на нігтях: другий шар я наношу одразу після того, як закінчила фарбувати останні 5 нігтиків – він не пузириться та не тягнеться карамеллю;
- стійкість: я мию посуд та прибираю без рукавичок, але ці лаки просто взривають мій мозок – вони тримаються 5-7 днів;
- насичений колір: так, я пам’ятаю розкішний ефект гель-лаку, тому наношу його в 3 шари, а не в 2, як рекомендує бренд, але й в 2 він виглядає гідно;
- достатньо густий: гратись з ним вам не вдасться, але, враховуючи мій багаторічний досвід фарбування нігтів самостійно, я не бачу в цьому проблеми, адже його густота = розкішний ефект;
- широкий пензлик: ммм, це любов, тому що він так бездоганно лягає у нігтьову лунку, що мій внутрішній перфекціоніст просто тріумфує;
- палітра – більша, напевно, лише у Пантон:)
Друзі, тут маю зробити ремарку: деякі відтінки мають глянцевий фініш, деякі – перламутровий, а деякі – шимерний.
На фото:
- 009 Tangerine (неймовірний корал)
- 302 Oat Milk (новий відтінок молока з краплею кави)
- 084 Dark Tiffany (соковитий, яскравий, літній…)
- 064 Deep Red (класика)
- 042 Bianco Dorato Perlato (перламутровий білий)
- 103 Rosy French (напівпрозорий рожевий – ідеальна основа для френчу)
До того ж, хочу наголосити на тому, що у серії є напівпрозорі відтінки – здебільшого це нюд, який можна використовувати для френчу. Я рекомендую наносити їх в 3-4 шари, тому що вони можуть створювати смужки на нігтях. Яскраві кольори достатньо пігментовані. Всі мої свотчі – манікюр з нанесенням у 3 шари.
Коментарі (0)