Shelly | Тонізувальний ба льзам для ніг
Shelly Toning Foot Balm
Я використовувала цей крем для ніг протягом місяця, і ось коли він майже закінчився я готова ділитись своїми враженнями.
Формат засобу зручний, тюбик дозволяє легко дозувати необхідну кількість засобу.
Текстура крему досить густа, але при цьому він добре розподіляється по шкірі та швидко вбирається, що для мене дуже важливо — не доводиться чекати, поки крем висохне, щоб одягнути шкарпетки чи взуття.
Запах дуже приємний і свіжий, ненав’язливий, що робить використання крему комфортним.
Також сподобалася натуральна формула крему — до складу входять зволожуючі компоненти. Наприклад, екстракт кінського каштана зменшує втому, покращує мікроциркуляцію крові та підтримує здоров'я судин. Своєю чергою, екстракт гамамелісу має протизапальні та антибактеріальні властивості, завдяки чому прекрасно заспокоює і тонізує. Олія макадамії пом'якшує і регенерує, а лемонграс покращує колір і текстуру епідермісу. Додатково тут присутній екстракт ламінарії, який насичує корисни ми мікроелементами і вітамінами, виводячи при цьому токсини.
З першого ж використання відчувається, що шкіра стає м’якою і гладкою. Якщо у вас є загрубілі ділянки, як у мене на п’ятах, цей бальзам працює чудово! Після тижня регулярного використання помітила, що шкіра на стопах стала значно більш доглянутою, лущення зникло, і навіть дрібні тріщинки почали загоюватись.
Загалом, цей крем для ніг став для мене справжньою знахідкою. Він не лише забезпечує інтенсивне зволоження, але й допомагає підтримувати шкіру ніг у чудовому стані.
Коментарі (0)