Marinka🌈Rainbow

Avenue des Parfums Delicate Sanremo

Всім привіт ❤️

Продовжую своє знайомство з Avenue des Parfums, і цього разу я обрала для себе пробники тих ароматів,які за описом мені найбільше сподобались. Сьогодні хочу розповісти про один з них - Delicate Sanremo.

Об'єм 2 мл. Фіолка вкладена в картонну книжечку з тримачем, на якій надрукована вся необхідна інформація, піраміда аромату та посилання на активні сторінки соц мереж. Зручно, що на пробірці є наліпка з назвою.

Delicate Sanremo відноситься до групи шипрові квіткові.

Верхні ноти: Черешня, Полуниця, Ананас, Мандарин Ноти серця: Попкорн, Карамель, Троянда, Жасмин, Фіалка

Базові ноти: Пачулі, Мускус, Амбра

За настроєм близькі до DIOR - MISS DIOR CHERIE

Початок Delicate Sanremo - це справжнiй фруктовий вибух. Піраміда багата. Ми бачимо в початкових нотах черешню, полуницю,ананас та мандарин. Я чітко відчуваю ноти соковитого апельсина, який переплітається з духмяною полуницею. Полуниця робить композицію солодкою , а апельсин надає кислинку та терпкість. Ноти черешні ( вишні) я не знайшла, або моя холодна шкіра так розкриває аромат. Далі в серці гармонійно поєднуються квіткові ноти: троянда ,жасмин та фіалка. Серце аромату дуже легке та грайливе,при тому поєднання жасмину та троянди роблять звучання елегантним , класичним і по справжньому жіночним.

Базові ноти Delicate Sanremo надзвичайно чуттєві та зігріваючі. Саме пачулі роблять аромат шипровим та характерним , амбра надає глибину, а мускус довершує композицію та відповідає за насиченість.

Delicate Sanremo справжній шипровий аромат, споріднений з Miss Dior Cherie та Coco Mademoiselle, тільки з більш легким звучанням та яскравим фруктовим стартом. Якщо Ви цінуєте класичні аромати , то він для вас. Аромат дуже елегантний, витончений і при цьому він теплий та зігріваючий. Цей аромат ідеальний для осінніх днів та вечорів. Delicate Sanremo багатогранний, має відмінну стійкість та розкішний шлейф. Цей аромат прикрасить ваш образ та додасть родзинки.

Ствлю йому п'ятірку та додаю у список бажань.

Дякую за увагу 🫶