Твердий шампунь для жирного волосся green salad Amelie
Твердий шампунь - це база
Тверді шампуні це спасіння для тих, хто замислюється над відходами. Хто здає на переробку зрозуміє. Якщо є шанс спробувати овий твердий шампунь - я тільки за!
Придбала маленьку версію шапмуню. Обрала для жирного типу. В додаток надали люфу, щоб краще зберігати шампунь після використання. Я скажу, що це дуже зручно! Люфа не розкисає, шампунь повністю просихає і це найкраща мильниця для шампуню, яка в мене була!✨
🌺Склад: гідролат розмарину, олія мигдалю, лавра, кісточки винограду, кокосульфат натрію, кокоїл ізетіонат натрію, екстракт ромашки, пудра туласі, пудра нейтральної хни, пудра кропиви, екстракт меду, молочна кислота, пудра рітха, ефірні олії: розмарину, лимону, літцеї кубеби, базиліку, грейпфруту, чайного дерева, бергамоту, лавру, екстракт розмарину.🌺
Українські бренди вміють робити класні засоби! Якщо перший мій твердий шампунь 10 років тому був жахливим, то зараз який не візьму - все супер!
Прекрасно піниться, легко наноситься, розподіляється та промиває. Відчуття чистого і легкого волосся. Навіть після масла на шкірі голови все чудово очищує.
Є такі шампуні від яких волосся аж скрипить. Це не той варіант і мені так більше подобається.🥰
Останій крітерій за яким я обираю шампунь це термін чистоти волосся. Якщо я мию через 2 дні на третій, то тут треба мити на другий день. Колись були часи, я навіть на 4й мила, але то дуже рідко буває. Тож по цьому пунктику мінус.
В мене приємне враження від цього шампуню, можливо треба спробувати інші варіанти цього бренду і вони будуть вдалими по останьому критерію🤗
Коментарі (0)