OKazkova

Несподівана парфумокупівля

Несподівана парфумокупівля

Днями під час прогулянки зустріла острівець нашого улюбленого парфумерного бренду. І якось зовсім неочікувано придбала два пробнички: Grand Budapest та Impressing Porto🥰

  • Група: деревинні пряні
  • Верхні ноти: лист фіалки, безсмертник
  • Нота серця: османтус
  • Базові ноти: мінеральні ноти, шафран, замша

Обрала за схожість із Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait, який мені дуже подобається.

Спочатку аромат охоплює своєю загадковою пряною димністю. Віддалено вона нагадує той запах, коли випалюєш візерунки на фанері. За описом може здатися, що це звучить не надто жіночно та вишукано, але насправді це дуже приємний, особливий, магічний аромат.

Трошки згодом крізь цю чарівну димність можна вловити ледь відчутні квітково-фруктові нотки. Гадаю, це османтус так заграє. Він додає аромату трошки ніжності.

Поступово ця квітково-фруктовість вщухає, а за нею більш інтимними стають і димно-деревинні пахощі.

Стійкість пристойна: 4-5 годин, як і у інших парфумів бренду. Але, якщо притулити носика, то можна почути легкий натяк на аромат і через 8 годин після нанесення.

  • Група: східні деревинні
  • Верхні ноти: іспанський лабданум
  • Нота серця: китайський кедр, техаський кедр
  • Базові ноти: ванільний спирт, ванільний стручок, амброксан

Цей аромат - захоплення із першого пшику на блоттер.

Спершу я відчуваю яскраві алкогольні ноти, п’янкі та смачні. Навіть на початку аромат зовсім не різкий, і оповитий деякою м'якістю. Можливо, завдяки ванілі, що звучить на фоні. Або завдяки лабдануму, що може обдаровувати аромат медовим відтінком.

З часом все чіткіше вимальовується ваніль, але не кондитерська версія, а саме вишуканий, глибокий, солодкувато-пряний аромат ванільного стручка. Алкоголь все ще яскраво відчутний, він ніби злився із ваніллю у прекрасному звабливому танці. Кедрові ноти ніби сором'язливо визирають з-за тієї пристрасної парочки, і для мене майже невідчутні. Гадаю, це тому, що вони дуже гармонійно поєднуються з іншими складовими композиції та підкреслюють їх.

У фіналі звучання аромат продовжує тішити алкогольно-ванільним дуетом, що потрошку стихає і залишає по собі надзвичайно приємні враження.

Стійкість. Перші пару годин аромат доволі яскравий, а потім поступово вщухає, стає ближчим до шкіри. Добре відчувається до 4-5 годин. Хоча і через 8 годин, якщо ретельно принюхатись, можна почути відлуння смачних алкогольно-ванільних нот.

Флакончик 2 мл у привабливій фірмовій картонній обкладинці. Пакування містить інформацію про аромат (так дуже зручно обирати за улюбленими нотами), QR-коди, склад, умови зберігання та позначку про те, що продукція бренду не тестується на тваринках💕

Кожен флакончик підписаний та оснащений малесеньким якісним розпилювачем. Загалом дуже продумане та привабливе пакування.

Вартість пробничків = 50 грн.

І Grand Budapest, і Impressing Porto мені дуже сподобались. Гадаю, це чудові аромати на осінь🍁

Також маю декілька інших ароматних цікавинок бренду та відгуки про них:

Дякую за увагу🫶