Чистикова Дар'я

Pink Maldives

Pink Maldives

Саме той випадок, коли обирала аромат по вашим відгукам і не прогадала. Він такий легкий, святковий та легковажний у гарному сенсі слова.

Розповідаю ⬇️

Пакування Pink Maldives аналогічне іншим парфумам бренду Avenue Des Parfums — розсувна картонна коробочка із зображенням мапи мальовничих Мальдів. Рідина у флаконі, до речі, ніжно-рожевого кольору, чудово доповнює назву.

В котрий раз впевнююсь у якості самого флакончика: щільна кришечка, справний дозатор та мінімалістичний дизайн приємний до ока.

Піраміда аромату Pink Maldives наступна:

Початкова нота: Абрикос, Чорна бузина, Шампанське

Нота серця: Чорна орхідея

Кінцева нота: Вершки, Палісандр

На старті аромат вибуховий та яскравий. Я прям чую ці бризки шампанського, звучать вони дуже святково. Це справжній феєрверк, всплеск, як на церемонії нагородження в автоперегонах, коли всіх обливають з ніг до голови. Що цікаво, аромат змінюється з ледь вловимої солодкості до легкої кислинки.

Коли бульбашки шампанського стихають, чітко відчутний стиглий абрикос та ягоди. Десь на фоні квітковий, трохи пряний аромат палісандру, тобто рожевого дерева, та взбиті вершки, котрі повільно доєднуються до попередніх фруктових нот.

Солодкості в ароматі зовсім небагато, вона розбавлена ​​приємною кислинкою ягід.

Особисті асоціації: ...Медовий місяць десь у тропіках. Ранок починається з келиха шампанського, котре так яскраво іскриться під сонячними променями. Аромат орхідей, що приніс коханий, створили гарний настрій та атмосферу. На столі з натурального дерева – кошик зі стиглими абрикосами до ігристого та ніжний вершковий десерт на двох. У повітрі так солодко витає любов та безтурботна легкість....

Розхід не надто економічний, я ним, як кажуть дівчата, обливаюсь. Але він настільки приємний, що важко використати його занадто багато.

Стійкість близько 3-4 годин на шкірі, на одязі до прання. Довгого шлейфу аромат не має, він відчувається на відстані витягнутої руки. Нікого не душить та нікому не заважає.

Гадаю цей аромат ідеально підходить для теплої пори року — для вечірніх прогулянок на набережній, романтичних побачень або просто коли хочеться трохи свята. Він ніби додає нотку легкості та радості.

Я дуже задоволена знайомством з ароматом Pink Maldives. Рекомендую звернути на нього увагу, якщо ви у пошуку приємного, цікавого та легкого аромату.

Дякую за увагу ❤️