Починаю курс на омолодження
Skin&Lab - Retinol Repair Serum
Skin&Lab - Retinol Repair Serum
Антивікова сироватка з ретинолом від Skin&Lab забезпечує комплексний догляд за шкірою, спрямований на зменшення видимості зморщок і розширених пор. Легка консистенція засобу вирівнює тон і покращує структуру шкірного покриву, даруючи йому здорове сяйво. Сироватка підтягує і зміцнює шкіру, особливо в зонах навколо очей і носогубних складок.
Активні компоненти:
сквалан - зволожує і живить шкіру, підвищує проникність активних компонентів у шкіру,
гіалуронат натрію - зменшує надмірну втрату води з епідермісу, має захисну дію і сприяє регенерації, а також пом'якшує, роблячи шкіру еластичною і гладкою,
ретинол - зменшує зморшки, освітлює пігментацію і регулює процес відлущування епідермісу,
аденозин - затримує процеси старіння, зменшує зморшки і підвищує пружність, прискорює регенерацію та вирівнює тон шкіри,
бакучиол - робить шкіру більш еластичною, розгладжує та вирівнює її структуру, проявляє зволожувальні, освітлювальні властивості.
Купила по вигідній ціні та персональній знижці до мого ДН ще весною. Стараюся думати на перед чим та коли я хочу користуватися. Щоб купляти засоби на перед на знижках, та не купляти лишнього ( з цим проблеми всеодно😄).
Мій головний запит - пігментація . Побачим побачим
Класна текстура - гелеподібна, запах нейтральний
Коментарі (0)