Кратюк Ілона

Що з сироваткою, що без, результату не помітила

• Відчуття від використання 9/10👌Консинстеція сироватки схожа до крему флюїду, легко наноситься і швидко поглинається шкірою, не памʼятаю, щоб сироватка залишала якусь плівку. Я використала повний флакон і дискомфорту не відчула, лиш деколи були білясті сліди від сироватки, але це було, коли використовувалась надмірна кількість продукту. Аромат надто нейтральний, навіть непомітний, люблю більш ароматизовані продукти, але тут варто лише похвалити виробника за те, що обмежив споживача від контакту з лишніми алергенами у вигляді віддушок, хоча хотілося б все таки той приємний, некорисний контакт😃 Дозотор відпрацював справно👌
  • Ефект 3/10👎 Виробник багато доброго наобіцяв на етикетці, але з усіх обіцянок помітила на своїй шкірі тільки зволоження. Для відбілювання шкіри і ефекту антиейджу (мені 35 років і я маю незначну пігментацію), звісно, далеко, але можливо використання сироватки в комплексі з іншими засобами із цієї лінійки і дало б видимий результат. Моя шкіра обличчя гарно прийняла цей продукт і сказала мені "дякую за зволоження", а для вирішення конкретних проблем я б надала перевагу іншим засобам.
25 вересня, 2024
Кратюк Ілона
25 вересня, 2024