anya_kozachenkoo

Колекція. Рідкі, кремові рум'яна

Колекція. Рідкі, кремові рум'яна

Настав час поділитися своїм кремовими рум'янами. Я дуже люблю кремову корекцію, тому завжди використовую кремові продукти для макіяжу, це і скульптор, хайлайтер та рум'яна. Назбиралося вже чимало, але я хочу спробувати ще деякі засоби🙈. Тому все буду показувати тут. Приємного перегляду 😅

Це рідкі рум'яна в об' ємі 10 мл. Текстура легка, добре наносяться, не розїдають тон. В мене відтінок 040 Velvet rose, це коричневі рум'яна з бежевинкою, відтінок дуже гарно виглядає на засмаглій шкірі, фініш у них матовий, фіксуться не одразу.

Легкі, безпроблемні рум'яна, мені подобаються, пігментація легка, можна розтушувати практично в нуль.

Це мультистік , який можна використовувати і на губи, але я використовую лише в якості рум'ян. Об'єм 7 грам. З іншого боку є зручний пензлик для розтушовки. Відтінок sweet peach peony, дуже гарний ніжний персиковий відтінок. Текстура дуже ніжна, легко наносяться та тушуються, не закріплюються до кінця, тому краще трохи припудрити вуально. Останнім часом користуюсь лише ними, так як тут вдалий для мене колір та текстура.

Це класні стійкі рум'яна, які мають нереальну пігментацію, але якими дуже легко працювати, вистачає краплинки засобу. Об'єм 10 мл, текстура густа, кремова. Відтінок 401 tea rose, і це дійсно чайна троянда. Дуже гарний рожевий відтінок, не яскравий. Добре фіксуються.

Рум'яна в зручній упаковці з дзеркало. Об'єм 4,25 грами, виготовлені в США. Мають кремово-бальзаму текстуру. Пігментація хороша, легкі у використанні, не фіксуються самостійно, фініш живий матовий.

Відтінок lillium, дуже гарний прохолодний рожевий. Дуже милий дизайн упаковки.

Манюні рум'яна, але об' єм продукта 5 грам, виготовлені в Китаї. Відтінок Fancy, дуже гарний прохолодний ліловий відтінок, на обличчі дуже красиво виглядає.

Текстура приємна, з кремових перетворюються у вельветові, які дають гарний фініш. Пігментація хороша, добре фіксуються, стійкість супер.

Це мої найстаріші, якщо можна так сказати (їм вже рік😅) і найулюбленіші рум'яна. Дуже гарний дизайн флакон, дуже зручний пензлик-губка для нанесення. Текстура рідка, фініш матовий.

Відтінок hush hush, просто неймовірно гарно виглядає та освіжає. Це бежево-персиковий теплий відтінок. Вони просто неймовірні, легко наносяться, тушуються та добре носяться❤️

Це найпігментованіші рум'яна в моїй колекції. Об'єм 4,5 мл. Мають зручний аплікатор для нанесення тієї краплинки, якої вам вистачить на дві вилиці😂

Стійкі, але ними легко переборщити. Відтінок 02, дуже гарний, припиленний рожево-бежевий.

Відтінок 04, рожевий, доволі яскравий, але на обличчі гарно виглядає.

Нещодавно розповідала про ці рум'яна, тому тут коротко. Дизайн гарний, мають пензлик, доволі хороший, мармурові, фініш сяючий.

Відтінок C02 S-peachless, дуже гарний помаранчевий. Тушуються дуже добре, в легку диску, стійкість хороша.

Але мають один великий недолік - вони дуже сильно воняють горілим чи то пластиком, чи то гумою.