MARVIS: італійська паста, що підкорила світ
Ну нарешті я тебе знайшла, моя ідеальна імбирно-м'ятна Marvis 🧡
Достатньо спробувати іі всього один раз, щоб стати вірним прихильником цієї марки. Флорентійський бренд Marvis більше 60 років вважається лідером у світі догляду за порожниною рота і користується популярністю серед цінителів якісних засобів для догляду за зубами.
Знаєте за що люблять пасти Marvis?
По-перше у них спокуслива палітра смаків. По-друге, продукти мають стильне пакування. А головне - їх унікальні формули працюють в трьох напрямках: зміцнюють, відбілюють емаль, а також дарують тривалу свіжість подиху. Всі компоненти безпечні, а густі кремові текстури паст відмінно піняться і проникають у важкодоступні місця, тим самим ефективно очищуючи ротову порожнину.
Естетичне пакування, консистенція, аромат
Консинстенція пасти Marvis Ginger Mint має ніжну, повітряну текстуру схожу на зефір, який тане в роті та приємний м'ятно-імбирний смак.
Тюбик виготовлений з екологічного алюмінію то окрема любов естетів: креативно оформлений в вінтажному стилі з масивною на вигляд, але насправді легкою та зручною кришечкою з логотипом Marvis. Чесно кажучи, р ука не піднімалася викинути картонне пакування до смітника після відкриття, бо навіть маленький син довго вдивлявся у яскраві візерунки на коробці та пакував туди камінчики.
Формула складових пасти:
Сучасна формула на основі ксиліту відбілює зуби, бо цей інгредієнт в комплексі з іншими компонентами запобігає можливій появі карієсу. Він клінічно довів свою здатність боротися з утворенням карієсу на зубах і сприяти запобіганню утворення періодонтиту. Також у складі є фтор, який звʼязується з зубною емаллю, де утворює захисний шар. Це запобігає потраплянню бактерій на зуби й робить їх міцнішими. До речі, цей процес називається ремінералізація. А головне - фтори уповільнюють розмноження бактерій і борються з кислотами, які потрапляють до рота з їжею й напоями. Вони навіть можуть зупинити карієс на початковій стадії. В нашому організмі частково вони є, це один із життєво важливих мікроелементів, який міститься в кістках і зубах. А ще у складових немає спирту.
Відчуття після використання
М'які абразивні речовини, що входять до складу ніжн о видаляють наліт із зубів, м'яко поліруючи емаль, не порушуючи її природного захисного шару. Дійсно, після неї не виникає чутливості. Звісно, відчутна різниця з дешевшою категорією зубних паст вже після перших використань: зуби стають біліші буквально за тиждень використання, вона гарно вичищає міжзубні проміжки та до вечора не відчувається наліт, а це, до речі, вказує на іі якість. Вона чудово справляється з видаленням бактерій ротової порожнини, ефективно усуває наліт і надовго освіжає дихання.
Моя щира рекомендація для цінителів красивих посмішок!
Тепер розумію чому паста Marvis підкорила весь світ! Я вражена якістю і креативним підходом до іі створення. Повірте, спробувавши один раз смак та якість Marvis Ginger Mint, ви вже просто не зможете користуватися іншими пастами! Тож ловіть мою рекомендацію!
Коментарі (0)