Jigott Real Ampoule Mask Honey
Медове задоволення для шкіри обличчя з ампульною маскою
Доглядати за шкірою обличчя потрібно постійно. Одним із моїх улюблених засобів є тканинні масочки. Напевно це дуже помітно з моїх дописів на сторінці 🥰. Для мене це ідеальний варіант, щоб відновити шкіру після тривалого стресу, безсонної ночі або довгої багатогодинної роботи. Сьогодні мій ранок почався з ампульної маски з екстрактом меду від улюбленого бренду Jigott.
Про косметичні властивості меду стало відомо багато століть тому, і до сьогодні цей продукт залишається лідером за своїми відновлюючими і омолоджуючими властивостями.
Основні складові маски Honey
🍯Мед має властивості потужного антиоксиданту, який заспокоює шкіру, знімає запалення і лущення, інтенсивно живить клітини епідермісу, підтримує високу пружність і еластичність. Надає загальнозміцнюючий та нормалізуючий обмінні процеси в епідермісі ефект
🍯Прополіс, багатий великою кількістю амінокислот, поліфенолів, мікроелементів і ферментів, необхідних для правильного функціонування шкірного покриву.
🍯Гіалуронова кислота, листя алое, зелений чай та муцин равлики активно впливають на обмін речовин, що прискорюють регенерацію, підтримують гідроліпідний баланс та місцевий імунітет шкіри.
Пакування: Тканинні маски оформлені в одному стилі. Герметичні ампули-саше із зображенням ампули на лицьовій стороні. Усередині ампули знаходиться головний компонент, в данному випадку це мед. Пакетик має насічки для зручного відкриття.
Маска в упаковці знаходилася в акуратно складеному вигляді. Лекало маски непогане, зроблено з дуже м'якого еластичного бавовняного матеріалу.
Есенція має класичну рідку консистенцію. Вона трохи в'язка, але однорідна і без домішок.
Маска має медовий аромат. Пахне дуже приємно, але він дуже легкий та ненав'язливий. Після нанесення дуже швидко вивітрюється.
Особливості Jigott Real Ampoule Mask Honey:
- поповнює нестачу вологи;
- інтенсивно живить;
- підсилює природну еластичність і пружність епідермісу;
- пом'якшує;
- омолоджує;
- заспокоює;
- протистоїть віковим змінам шкіри;
- усуває сухість і лущення;
- бореться з почервонінням і запаленням;
- підтягує овал обличчя;
- очищає;
- розгладжує мікрорельєф;
- вирівнює тон шкірного покриву;
- робить епідерміс оксамитовим, гладеньким і сяйним;
- дарує тривале відчуття комфорту і доглянутості.
Мої враження
Комфортна та легка, вона ідеальна для ранку. Есенція добре поглинається шкірою, немає бажання вмитися. Маска добре знімає втому, додає свіжості та бадьорості.
Шкіра обличчя помітно зволожена, тон більш рівний. Візуально добре вирівнює розгладжує, робить зморшки менш помітними. Не було ніяких подразнень або алергічних реакцій. Для додаткового охолоджуючого ефекта можна перед використанням масочку покласти до холодильника. Я задоволена результатом, шкіра дуже приємна тактильно. Вона дуже м'яка, ніжна та бархатиста.
Коментарі (0)