valeriajikia

Щітка для волосся, яка здивувала.

Щітка для волосся, яка здивувала.

Tangle Teezer - це всесвітньо відомий британський бренд, який здобув величезну популярність саме завдяки виготовленню професійних аксесуарів для волосся.

Обираючи в черговий раз нову щітку для волосся, зупинила свій вибір саме на цьому виробнику поклавшись на безліч позитивних відгуків від покупців. Моє в’юнке волосся даний аксесуар розчісує максимально легко, ніяких більше заплутаних кучерів, відчуття при використанні максимально приємні. Не можу сказати, що саме Tangle Teezer сприяє радикальній зміні стану та зовнішньому вигляду волосся, але з реально дбайливим розчісуванням цей товар справляється в рази краще, ніж стандартні гребінці з мас-маркету.

Окремо хочеться виділити дизайн цього товару. Для себе я обрала щітку у максимально лаконічному дизайні із серії The Ultimate, хоча на сайті є безліч різнобарвних варіантів і вони безперечно привертають погляд, бо виглядають сучасно і цікаво. Менше ніж через рік щоденного користування стало помітно, що зубчики на гребінці "пішли" в різні сторони, проте цей момент не впливає на якість розчісування, а вартість цілком дозволяє періодично оновлювати даний аксесуар. Дизайн, ціна, якість та кінцевий результат точно варті того, щоб Tangle Teezer на довгий час поселилися на вашому туалетному столику.

Щітка для волосся, яка здивувала.
Щітка для волосся, яка здивувала.
Щітка для волосся, яка здивувала.